Brænder du for at arbejde med rådgivning indenfor det socialfaglig og personalejuridiske felt?

Nordjylland, Amtmandstoften 4, 9800 Hjørring DK

Har du politisk tæft? Trives du med et selvstændigt arbejde?Så er stillingen som konsulent i Lærerkreds Nord måske noget for dig

Lærerkreds Nord søger en ny konsulent til rådgivning af medlemmer og tillidsvalgte, som kan tiltræde hurtigst muligt og senest pr 1. april 2018.

Kort om jobbet

Dine arbejdsopgaver vil primært være sagsbehandling, rådgivning og vejledning i forhold til socialfaglige personsager, generelle ansættelsesvilkår og personalejuridiske spørgsmål. Arbejdsopgaverne kan foregå skriftligt, pr. telefon, gennem mødevirksomhed, deltagelse som bisidder for kredsens medlemmer ved samtaler på skoler og jobcentre. Du får base på vores kontor i Hjørring

Du kommer desuden til at assistere formand og kredsstyrelse i det daglige arbejde på kredskontoret og ved forhandlinger. Derudover får du opgaver, hvor du selvstændigt skal forhandle og agere på kredsens vegne.

Du kan finde en uddybende job- og personprofil på www.laererkredsnord.dk.

Din baggrund:

Du har en uddannelsesbaggrund som socialrådgiver, (personale)jurist, lærer eller en anden relevant uddannelse.

Du er et ordentligt menneske, loyal og troværdig i dine samarbejdsrelationer. Du er energisk, handlingsorienteret og vedholdende i din opgaveløsning, og så er du god til at lytte til dine omgivelser.

Vi lægger desuden vægt på:

  • At du har gennemslagskraft og solid erfaring med rådgivning eksempelvis fra en faglig organisation, et jobcenter eller en HR afdeling.
  • At du er empatisk, tillidsvækkende og god til at skabe konstruktive relationer.
  • At du har politisk tæft og forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.
  • At du har lyst og evner til at sætte dig ind i nye opgaver.
  • At du trives med selvstændigt arbejde, hvor der periodevis kan være et højt arbejdstempo.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med seks andre fuldtidsansatte på kredskontoret i Hjørring. En dagligdag med vekslende opgaver, hvor der er gode muligheder for selvstændigt at forvalte egne ansvarsområder.

Attraktive løn og ansættelsesvilkår som fastlægges i henhold til den gældende overenskomst ud fra kvalifikationer og erfaring. Hertil pensionsordning på 17,3 %, seks ugers ferie og en ekstra uges frihed som kompensation for lejlighedsvis overarbejde.

Øvrige ansættelsesforhold

Du skal have kørekort og være villig til at stille bil til rådighed i forbindelse med arbejdet.

Ansøgningsfrist:

Hvis du er interesseret skal vi have dit CV og din ansøgning med vægt på din motivation for at søge stillingen senest torsdag den 1. februar på job159@dlf.org

Der afholdes 1. samtalerunde den 8. og 9. februar og eventuelt en 2. samtalerunde den 16. februar 2018.

Arbejdspladsen

Lærerkreds Nord er den lokale afdeling af Danmarks Lærerforening. Vi er en partipolitisk uafhængig fagforening som organiserer ca. 2.000 lærere, børnehaveklasseledere, konsulenter og psykologer i Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommune.

Vi prioriterer kompetent rådgivningen og vejledningen af det enkelte medlem meget højt. Vi lægger vægt på at være til stede i tid og sted, når der træffes beslutninger, der kan have betydning for vores medlemmers arbejdsforhold. Vi arbejder vedholdende for bedre rammer og arbejdsvilkår, der understøtter et godt lærer/arbejdsliv

Vil du vide mere

Så er du velkommen til at kontakte kredsformand Lars Busk Hansen på tlf. 20 23 36 88.

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

Lærerkreds Nord, Danmarks Lærerforening Kreds 159

E-mail

lbh@dlf.org

Telefon nummer

20233688

Arbejdssted

Nordjylland, Amtmandstoften 4, 9800 Hjørring DK

Jobannoncen oprettet

04 Jan 2018

Jobannoncen udløber

01 Feb 2018