Vikar for molekylærbiolog til Klinisk Genetisk Afdeling, Vejle Sygehus

Syddanmark, Kabbeltoft 25, 7100 Vejle DK

En tidsbegrænset stilling på fuld tid som molekylærbiolog med interesse og erfaring indenfor genetik er ledig til besættelse i det molekylærgenetiske afsnit ved Klinisk Genetisk Afdeling, Vejle Sygehus i tidsrummet 16. april 2018 – 31. marts 2019.

Klinisk Genetisk Afdeling varetager sammen med afdelingen på Odense Universitetshospital genetisk rådgivning og diagnostik af arveligt betingede sygdomme i Region Syddanmark. Vores mål er at yde den bedste service til vores patienter og vi sætter derfor kort ventetid og kort udredningstid meget højt.

Du vil blive en del af et engageret team bestående af molekylærbiolog, bioinformatiker, civilingeniør, bioanalytikere, læger og et forskningsteam, hvor du er med til at stille genetiske diagnoser inden for både arvelig disposition til cancer, sjældne sygdomme og syndromer hos børn og voksne.

Vi tilbyder et arbejde i et spændende fag med stort udviklingspotentiale, gode arbejdsforhold, og et veludstyret laboratorium.

Stillingen omfatter analyse af NGS og microarray data, samt resultater fra molekylærbiologiske undersøgelser som PCR, pyrosekventering og MLPA. Du forventes at medvirke til kvalitetssikring, svarafgivelse til vores kliniske rekvirenter, samt udvikling af nye analyser. Der lægges vægt på at du har erfaring med basale DNA teknikker, NGS og DNA microarray.

Vi forventer at du har en uddannelse på PhD niveau indenfor molekylærbiologi, biomedicin eller lignende, med erfaring indenfor bioinformatik.

Vi lægger i den forbindelse vægt på, at du har erfaring med at arbejde i et linux-miljø, og at du har erfaring med at anvende i forvejen udviklede scripts til NGS databehandling, at du kan håndtere vcf filer i Excel, og at du evner at søge viden i relevante variant databaser.

Vi forventer også at du er ansvarsfuld, fleksibel, udviklingsorienteret, har gode samarbejdsevner og sætter patienten i centrum.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem relevant organisation og Danske Regioner.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Ledende bioanalytiker Lene Byriel, 79406710.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 6.

Ansøg nu

Job info

Firma

Klinisk Genetik, Vejle Sygehus

E-mail

Lene.byriel@rsyd.dk

Telefon nummer

79406710

Arbejdssted

Syddanmark, Kabbeltoft 25, 7100 Vejle DK

Jobannoncen oprettet

05 Jan 2018

Jobannoncen udløber

26 Jan 2018