Frisør

Midtjylland, P. O. Pedersens vej 26, 8200 Århus DK

Som frisør hos LaserTryk A/S kan du forvente variation i din hverdag. Vi værdsætter en uformel omgangstone, hvorfor du vil opleve et hyggeligt socialt miljø med plads til forskellighed.

Dit arbejde

??Vi søger en frisør til at klippe vore medarbejdere en gang hver 14. dag. Dine vagter vil ligge i tidsrummet 08-16 enten mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag. Den specifikke dag er op til dig, omend det skal være en fast dag. Når du møder ind vil der på forhånd være lavet en plan for dine aftaler den pågældende dag. Der er afsat 30 minutter til hver aftale, da opgaverne kun vil indbefatte klipning og ikke farve, krøl m.v.

Dig

Du har relevant erfaring. Du kan arbejde selvstændigt med engagement og positivitet. Du er struktureret og omhyggelig og værdsætter diversitet i din hverdag. 

Vil du være med på holdet? 

Vi sørger for frisørlokalet, hvis du sørger for klipningen. Derudover har vi altid gratis kaffe, te og frugt. Er du interesseret i at være med på holdet, så send en ansøgning til: https://app.jobmatchprofile.com/qxyqx7

Vi behandler alle ansøgninger fortroligt og følger op og holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Forventet tiltrædelse: snarest

?Om Lasertryk.dk A/S

Lasertryk.dk er en såkaldt "full-service" grafisk virksomhed beliggende i Århus Nord i nærheden af IKEA. Vi er blandt de meget få trykkerier i Skandinavien, der producerer digitaltryk, offsettryk og storformat i samme hus.Selvom Lasertryk.dk er blevet kåret med masser af gazeller og har vundet e-handelsprisen, så kan du stadig forvente en uformel omgangstone, hvor der er plads til forskellighed.

 

Ansøg nu

Job info

Firma

LaserTryk.dk A/S

Telefon nummer

87303403

Arbejdssted

Midtjylland, P. O. Pedersens vej 26, 8200 Århus DK

Jobannoncen oprettet

12 Jan 2018

Jobannoncen udløber

31 Jan 2018