Engageret og servicemindet salgsassistent til Maxi Zoo i Søborg

Københavnsområdet, Stengårds Alle 195, 2860 Gladsaxe DK

Jobbet:
Teamet består i dag af en butikschef, en souschef samt 5 salgsassistenter. Du vil indgå som en vigtig del af teamet, og du vil fra første dag af få masser af spændende opgaver.

Du vil blive tilbudt en alsidig hverdag, som spænder lige fra rådgivning og betjening af butikkens mange kunder til varebestilling, vareopfyldning og rengøring. Du vil hurtigt få dine egne ansvarsområder og blive involveret i butikkens forskellige aktiviteter og salgsfremmende indsatser.
Vi forventer du er:

 • Salgs- og serviceminded
 • Selvstændig og initiativrig
 • Passioneret og hjælpsom
 • Udadvendt og smilende
 • Fleksibel og forandringsparat
 • Du skal kunne lide og trives med at tage fat og have travlt. Du skal også elske dyr, som vi alle gør det i Maxi Zoo, og derudover skal du brænde for at give vores mange kunder en god oplevelse og en kompetent rådgivning.
  Vi tilbyder:
  Et spændende og afvekslende job med god oplæring samt løbende kurser og efteruddannelse. Vi kører månedlige salgskonkurrencer med spændende præmier og har en god sundhedsforsikring og personalekøbsordning for dig og din husstand. Og sidst men ikke mindst tilbyder vi et positivt og uformelt arbejdsmiljø hvor der er fokus på kunden og kundens kæledyr.

  Vi søger en fleksibel medarbejder til et ugentligt timeantal på 20 timer der kan arbejde i både dag- og aftentimerne i hverdagene, samt 8 ud af 16 weekender.
  Er du interesseret?
  Hvis du synes stillingen lyder interessant, så send os hurtigst muligt din ansøgning og dit cv. Kvalificerede ansøgere vil blive indkaldt til samtale løbende og vi afslutter processen, så snart den rette kandidat er fundet.

  Ansøg nu

  Job info

  Firma

  Maxi Zoo

  Telefon nummer

  70252107

  Arbejdssted

  Københavnsområdet, Stengårds Alle 195, 2860 Gladsaxe DK

  Jobannoncen oprettet

  12 Jan 2018

  Jobannoncen udløber

  28 Jan 2018