Serveringspersonale søges i Herning

Midtjylland, Østergade 34A,st, 7400 Herning DK

Vi har travlt og brug for flere medarbejdere til at servere for og rådgive gæsterne om vores mad i vores restaurant i Herning.

Vi forventer at du har erfaring fra ala carte restaurant, er ambitiøs og god til at sikre gæsterne en oplevelse i topklasse. Dit job er at skabe muligheder for, at gæsterne er glade og tilfredse. Du er den, der bevarer roen og smilet i løbet af de altid hektiske aftener. Du kan balancere med bakker, huske ordrer og hjælpe gæsterne til at træffe de rette valg på vores menukort. Du kan dansk og engelsk, gerne endnu flere sprog, da vi hver aften har gæster langvejs fra.

Du er en god kollega, ansvarsfuld og smaddersød. Du skal være i stand til at arbejde mellem 16-28 timer om ugen. Vi forventer at du er fleksibel og er i stand til at tage vagter med kort varsel.

THE SOUTH INDIAN er en ung, dansk-indisk iværksættervirksomhed, som er sat i verden for at løfte indiske madoplevelser til nye højder.

Vi tilbyder et travlt og ambitiøst arbejdsmiljø, søde kolleger og en vigtig plads på et dedikeret team, som ønsker at skabe store madoplevelser for The South Indians mange gæster.

Send din ansøgning til Job@southindian.dk. Vi holder samtaler løbende.

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

The South Indian Jutland ApS

E-mail

herning@southindian.dk

Telefon nummer

81470470

Arbejdssted

Midtjylland, Østergade 34A,st, 7400 Herning DK

Jobannoncen oprettet

12 Jan 2018

Jobannoncen udløber

01 Feb 2018