Samarbejdsorienteret kollega til HR projektteam i den kommende Gældsstyrelse

Syddanmark, Teglgårdsparken 19, 5500 Middelfart DK

Har du erfaring med onboarding, og har du lyst til at være i en kultur, der er båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold? Så kan det være dig, der skal være en del af vores projektteam i Middelfart inden for onboarding og ansættelser.

Vi søger en kollega, der har gåpåmod, og som kan understøtte og bidrage til, at den kommende Gældsstyrelse får ansat og onboarded mange nye kollegaer hen over de næste par år.

En del af et projektteam med hovedfokus på onboarding
Du vil blive en del af et team, som har til opgave at sikre, at den kommende Gældsstyrelse, hen over de næste par år, lykkes med at få ansat og onboarded dygtige medarbejdere og ledere til syv byer, hvor Gældsstyrelsen får til huse. Dit primære hovedfokus vil være støtte og sparring i forbindelse med onboarding, men der vil også være ad hoc opgaver i relation til projektets andre delområder.

Du vil som del af jobbet bl.a. komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Udvikling og tilrettelæggelse af onboardingforløb for medarbejdere og ledere, herunder støtte og sparring i tæt samarbejde med andre HR relationer i den nye Skatteforvaltning.
 • Aktiviteter i forbindelse med ansættelser.
 • Store som små koordineringsopgaver i projektet i spændet fra booking af lokaler til facilitering af møder.

Hvad forventer vi af dig
Du har en relevant uddannelse på enten bachelor- eller kandidatniveau, fx inden for human ressource management eller har oparbejdet tilsvarende praktisk erfaring. Du har måske erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med

 • Udvikling og gennemførelse af onboardingforløb.
 • Forskellige HR relaterede opgaver.
 • Deltagelse i opbygning af nye afdelinger i forhold til ansættelser.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til SKAT og vores organisation, men det er ikke et krav.
Det er vigtigt, at du har gåpåmod og den gejst det kræver, når man skal opbygge noget nyt. Dine opgaver løser du med fokus på kvalitet og detaljen. Du er samtidig udadvendt og har lyst til at have en bred samarbejdsflade i organisationen.

Da vi arbejder tæt sammen i projektteamet, lægger vi stor vægt på, at du kan bidrage til den gode holdånd.

Projektteamet – din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et projektteam bestående af fire andre dedikerede kollegaer, som alle har en bred erfaring bl.a. inden for HR, SKAT samt ledelse. Nogle af os sidder i Middelfart og andre i København. Dit arbejdssted vil indtil videre være Teglgårdsparken 112, 5500 Middelfart.

Når projektet er afsluttet vil du blive en del af kontoret HR og Implementering under afdelingen Stab og Styring i Middelfart.

Vi lægger stor vægt på, at du passer ind i vores kultur af holdånd, faglig stolthed og ansvarsfølelse – DNA’et i Gæld i SKAT. Vi har en team performancekultur, hvor vi løfter i flok. Det betyder, at du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi hjælper hinanden – både i egne teams og på tværs af organisationen.

Hvad tilbyder vi dig?
Vi bistår med oplæring og den nødvendige sparring undervejs, så du kan løse opgaverne. Vi tilbyder en spændende og travl arbejdsplads med stor politisk opmærksomhed.

SKAT tilbyder derudover:

 • Gode arbejdsvilkår med fleksibel arbejdstilrettelæggelse og betalt frokostpause
 • Opgaver med et stort ansvar
 • Et godt fagligt og socialt miljø
 • Gode udviklingsmuligheder i form af relevant uddannelse og kurser.

Ansøgning, kontakt og løn
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV, eksamenspapirer og anden relevant dokumentation via linket senest den 31. januar 2018.

Der indkaldes løbende til samtaler. Sidste samtaler afholdes i uge 7, hvor efter den endelig beslutning træffes.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål vedrørende:

 • Opgaver, organisationen mv. er du velkommen til at kontakte projektleder Kaj V. Steen på telefonnummer 72379398.
 • HR-relaterede emner så som rekrutteringsprocessen, løn mv. er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Karina Dalegaard Kongensgaard på telefonnummer 72383521.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende AC-overenskomst, HK-overenskomst eller DTS-overenskomst. Ansættelsen sker på baggrund af relevant uddannelsesmæssig baggrund og er betinget af, at du har en tilfredsstillende straffeattest. Der vil blive foretaget et restancetjek for så vidt angår restancer til det offentlige.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Gældsstyrelsen
Gæld i SKAT – den kommende Gældsstyrelse - har ansvaret for at inddrive al gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor betydning for samfundet, og som bidrager til at opretholde den danske velfærdsmodel samt retssikkerheden for dem, som skylder penge. Borgere og virksomheder skal have en vished om, at sagsbehandlingen sker korrekt og professionelt.

Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

Gældsstyrelsen forventes bemandet med ca. 1.500 medarbejdere og får kontorer i Middelfart, Thisted, Grenaa, Ringkøbing, Tønder, Randers og Roskilde. Læs mere om Gældsstyrelsen på http://www.fra1til7.dk.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu

Job info

Firma

SKAT

Hjemmeside

www.skat.dk

Kontaktperson

Johnni E Mandrup Jensen

Telefon nummer

+45 2262 0128

Arbejdssted

Syddanmark, Teglgårdsparken 19, 5500 Middelfart DK

Jobannoncen oprettet

10 Jan 2018

Jobannoncen udløber

31 Jan 2018