C#/.NET udvikler til international virksomhed i vækst

Nordsjælland, Blokken 84, 3460 Rudersdal DK

Er du en dygtig C# udvikler, der vil være med til at designe og udvikle et ERP system til styring af produktion?

Vi lægger vægt på, at du som udvikler er ansvarsbevidst og initiativrig med sans for kvalitet. Du evner at arbejde selvstændigt og struktureret og trives i et internationalt miljø, hvor der tales både dansk og engelsk. Du er nysgerrig på, hvad der rører sig teknologisk og du er positivt indstillet på at lære nyt.

Hvad forventer vi af dig

Du skal have en relevant IT-uddannelse som bachelor, datamatiker eller tilsvarende. Vi forventer at du har mindst 2 års erhvervserfaring med udvikling i .NET.

Det vil være en fordel, hvis du har godt kendskab til et eller flere af nedenstående områder.

  • .NET, C#
  • WinForms
  • DevExpress
  • MS Entity Framework
  • MS SQL/LINQ
  • Unit tests
  • N-Layer Architecture
  • Design patterns

Hvad kommer du til at lave

Du kommer til at arbejde med alle faser af systemudvikling. Der er opgaver indenfor arkitektur, dataaccess, forretningslogik og brugerinterface der udvikles i DevExpress/Winforms. I første omgang drejer det sig om udvikling af funktionalitet, der eksisterer i et ældre system bygget i MS Access. Derefter vil der være ny funktioner der skal implementeres. Projektet udarbejdes i tæt samarbejde med brugerne, der lægges vægt på usability.

Vi tilbyder

Muligheden for at arbejde med og præge et unikt produkt. Stor indflydelse på teknologiske valg og arkitektur. En spændende arbejdsplads med gode kolleger der arbejder tæt sammen. Positiv holdånd hvor vi hjælper hinanden og hvor der er plads til både ambitioner og et godt grin. God frokostordning, pensionsordning samt sundhedsforsikring. Mulighed for at være med i en international virksomhed i vækst og med ambitioner om at blive blandt de største i verden.

Om virksomheden

Accelink Denmark A/S udvikler og producerer planare optiske bølgeledere. Disse komponenter bruges til optisk signalbehandling i telekommunikationsindustrien. Vores produktionen foregår i et renrum og bruger de samme procesteknologier, der bruges til fremstilling af integrerede elektriske chips.
Virksomheden ligger på Blokken 84 i Birkerød (3460) og har ca. 50 medarbejdere i Danmark. Vi er en del af den Kinesiske koncern ”Accelink Technologies Co., Ltd”, der på verdensplan har ca. 4000 medarbejdere, hvoraf hovedparten er placeret i ”the optical valley” i Wuhan, Kina.

Arbejdssted

Blokken 84, 3460 Birkerød

Tiltrædelse

Efter nærmere aftale. Gerne så hurtigt som muligt, men vi er klar på at vente på den rigtige kandidat.

Er du interesseret

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Manager: Jakob Skovmand på telefon 4590 3042 eller mail jsk@accelink.dk.

Ansøgning og CV sendes til job@accelink.dk. Skriv ”C# udvikler” i emnefeltet.

Samtalerne vil blive afholdt i januar/februar.

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

ACCELINK DENMARK A/S

Telefon nummer

45903000

Arbejdssted

Nordsjælland, Blokken 84, 3460 Rudersdal DK

Jobannoncen oprettet

11 Jan 2018

Jobannoncen udløber

06 Mar 2018