Videncenter for Digital Handel søger dig, der er hamrende dygtig til online kommunikation

Midtjylland, Sønderhøj 9, 8260 Århus DK

Vi er et helt nyt nationalt Videncenter for Digital Handel, der kom til verden i oktober 2017 på initiativ fra de danske erhvervsskoler. Målet er at gøre alle elever på erhvervsuddannelserne dygtige til at håndtere udviklingen inden for digital handel og matche de aktuelle kompetencer, som virksomhederne efterspørger.

Der skal genereres og distribueres en masse viden, så underviserne får den seneste og mest relevante viden, som de kan videregive til eleverne. Derudover skal der skabes stærke bånd til virksomheder, der har brug for eleverne og meningsfulde samarbejder med offentlige instanser, der er med til at forme markedet og præge udviklingen.

I den forbindelse skal vi være synlige over for vores interessenter og være en relevant og interessant kommunikationsformidler.Vi er derfor på udkig efter en kommunikationsmedarbejder, der er i stand til at fortælle spændende historier gennem tekst, video og billeder.

Du får simpelthen ansvaret for, at videncentret lever og har det godt på alle relevante online platforme.

Du får således en central rolle og et stort ansvar ift. vores udvikling, og fordi vi er en ny og mindre organisation, får du også mulighed for at påvirke rammerne for dit eget job.

Du kommer til at arbejde i et videncenter, der i væsentlig grad kommer til at præge uddannelsen af en masse unge mennesker, og dermed har dit job også stor betydning for eleverne og de virksomheder, der ansætter dem.

Du kommer til at indgå i et fagligt, dynamisk og uformelt miljø med gode muligheder for personlig udvikling.

Kort sagt er vi et af de mest spændende steder at være, hvis du brænder for den gode online kommunikation og synes, at digital handel er interessant at følge!

Dine opgaver

 • Øge kendskabet og interessen for videncenterets arbejde
 • Sørge for at vores online medier altid er opdateret med aktuel, relevant og interessant information
 • Være den fleksible medarbejder, der også tager tørnen med de administrative opgaver som at uploade undervisningsmaterialer og sikre dokumentation til diverse offentlige instanser m.m.
 • Formidle ny viden - være fascineret af udviklingen inden for teknologi og ecommerce og fortælle alt det væsentlige, så det bliver spændende og forståeligt
 • Løbende videoproduktion

Dine kvalifikationer

 • Du har en kommunikationsfaglig uddannelse og er måske uddannet inden for de seneste år, men har allerede en del erfaring i at arbejde med kommunikation.
 • Formidling på alle relevante online medier, fx web, nyhedsbreve, blogs, LinkedIn og Facebook
 • Er du i stand til at lave videoindslag fra start til slut og er rimelig skrap til at tage billeder, klapper og bukker vi
 • Kommerciel og socialpolitisk indsigt, så du er i stand til at forstå, hvilken betydning udviklingen inden for digital handel har
 • Du er nysgerrig af natur og interesseret i mennesker, teknologi, politik og samfund - og du synes, at alt hvad der sker inden for teknologi og ecommerce er vildt spændende
 • Er vant til at arbejde i et content management system (CMS)
 • Er effektiv, kvalitetsbevidst og struktureret i dit arbejde
 • Er god til at tænke i samspil - både mellem tekst, billede, video og grafik og mellem diverse platforme
 • Er udadvendt og opsøgende
 • ...og så er du selvfølgelig super velformuleret på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

Ansættelse
Stillingen er på 20 timer om ugen og efter relevant overenskomst. Du har mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg.

Arbejdssted
Videncenter for Digital Handel, Sønderhøj 9, 8260 Viby J.

Tiltrædelse
1. marts eller tidligere efter aftale.

Vil du vide mere?
Kontakt videncenterchef Lars Henrik Larsen på 4171 5700 eller lahl@aabc.dk.

Send ansøgning
Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Ansøgningen (mrk. ”Ansøgning kommunikationsmedarbejder”) sendes til Kirsten Thorndahl, kirf@aabc.dk så hurtigt som muligt og inden 1. februar.

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

Aarhus Business College

Telefon nummer

89363636

Arbejdssted

Midtjylland, Sønderhøj 9, 8260 Århus DK

Jobannoncen oprettet

11 Jan 2018

Jobannoncen udløber

01 Feb 2018