Kommunikationsmedarbejder - Erhvervsskolerne Aars

Nordjylland, Østre Boulevard 10, 9600 Vesthimmerlands DK

Til skolens kommunikationsfunktion søges en medarbejder til ca. 18 timer ugentligt med tiltrædelse snarest eller efter nærmere aftale.
 
Kommunikationsmedarbejder: 
Skolens kommunikationsmedarbejder skal bidrage til at sikre den eksterne og interne kommunikation på skoleniveau og sikrer omsætningen af skolens kommunikationsstrategi. Arbejdet tager udgangspunkt i kommunikationen på skoleniveau, ligesom du også skal indgår i en række samarbejder med skolens tværorganisatoriske kommunikationsgruppe, uddannelsescheferne og eksterne samarbejdspartnere.  
 
Dine ansvars områder vil bl.a. omfatte: 

 • Skolens hjemmeside, den grundlæggende kommunikationsplatform. Sikre at hjemmesiden har et levende og inviterende design – og et rekrutterende indhold i forhold til kommende elever og medarbejdere. Sikre at hjemmesiden er nem at navigere rundt i (links virker, uaktuelle dokumenter er fjernet osv.)  

 • Profilering og rekruttering. Sikre at skolen har et stærkt overordnet kreativt univers til profilering og rekruttering. Sikre at de enkelte afdelinger har stærke kreative universer til elevrekruttering. Sikre at hver afdeling har et eget kreativt udtryk, der samtidig fungerer i forhold til skolens udtryk, således at suboptimering undgås og synergier opnås. Ajourføring af billeddatabase og koordinering af fotograf til imagebilleder. Udarbejdelse af kommunikationsplan for kommunikative elementer til orienteringsaftener, infoaftener, åben skole, messer mv. 

 • Identitet og grafiske elementer. Vedligeholdelse af designmanual inkl. vedligeholdelse af skabeloner. Produktion af ad hoc grafiske elementer og indarbejdelse i fælles arkiv. 

 • Skolens presserelaterede opgaver.  Udarbejdelse af pressemeddelelser under hensyn til timing og historier i samarbejde med den enkelte afdeling og forestå pressekontakt.

 • Sociale medier. Deltage i kommunikationsgruppens arbejde med at optimere anvendelse af sociale medier, herunder varetage de sociale medier på skoleniveau.  

 • Rådgivende funktioner. Sparring i forhold til chefer og øvrige medarbejdere der beskæftiger sig med kommunikation på skole eller afdelingsniveau. 

 • Arbejdsgrupper/udvalg. Deltage i eksterne kommunikationsfora med relation til skolens uddannelser. 

 
Det forventes, at du er proaktiv og tager ansvar for hele processen fra planlægning til udførelse af kommunikationsopgaverne. Der vil desuden være koordinering og tæt samarbejde med skolens direktør og chefgruppe. 
 
Vi forventer at du: 

 • Er selvstændig, konstruktiv og løsningsorienteret i din tilgang til opgaver og kollegaer. 
 • Kan kommunikere præcist, og kan dreje en historie, så den er interessant for målgruppen. 
 • Er god til at omsætte både dine egne og andres kreative ideer med engagement, i rette medier og på relevante platforme. 
 • Kan kvalitetssikre et produkt inden det udsendes. 
 • Kan arbejde hurtigt, skære ind til benet og håndtere forskellige deadlines. 
 • Har de erfaringer og netværk, der skal til for at profilere Erhvervsskolerne Aars. 

 
Vi tilbyder: 
Et attraktivt og udfordrende job med masser af udviklingsmuligheder. Du får mulighed for i høj grad selv at planlægge din arbejdsdag og til at præge dit fagområde inden for skolen rammer og strategier. Organisatorisk er stillingen tilknyttet kommunikationsfunktionen p.t. med reference til direktør Ulf Givskov Bender. (Referencen kan eventuelt ændres i forbindelse med justering af skolens markedsføringsstrategi). 
 
Ansættelse: 
Ansættelse og aflønning efter kvalifikationer. 
 
Yderligere oplysninger: 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Ulf Givskov Bender på tlf. 6155 4030. 
 
Ansøgning: 
Har du lyst til at blive kommunikationsmedarbejder, så upload din ansøgning samt relevante bilag via linket i annoncen eller via skolen hjemmeside senest søndag den 28. januar 2018. 

Ansøg nu

Job info

Firma

Erhvervsskolerne Aars

Arbejdssted

Nordjylland, Østre Boulevard 10, 9600 Vesthimmerlands DK

Jobannoncen oprettet

10 Jan 2018

Jobannoncen udløber

28 Jan 2018