Teknisk assistent til Installationsværkstedet i Korsør.

Vestsjælland, Sylowsvej 8, 4220 Slagelse DK

Er du uddannet Teknisk Assistent, kan du lide at have travlt og kan du bevare overblikket ved mange forskelligartede opgaver?
Så har du her muligheden for en udfordrende og selvstændig stilling ved Installationsværkstedet i Korsør.

Om os

Forsvarets Hovedværksteder er en ISO- og arbejdsmiljøcertificeret LEAN- orienteret landsdækkende virksomhed med ca. 800 kompetente medarbejdere, der vedligeholder og modificerer forsvarets køretøjer, skibe og fly samt våben- og kommunikationssystemer på specialværkstedsniveau.

Installationsværkstedet er placeret på Flådestation Korsør, og består af i alt 43 medarbejdere + lærlinge med forskelligartet håndværksmæssig baggrund. Installationsværkstedets varetager installations- og gyrotekniske opgaver, ligesom værkstedet har ansvaret for regional låseteknisk service, lovpligtige LTS-eftersyn samt regional mastevedligeholdelse.

Værkstedet udfører således vedligeholdelse, reparation og installation inden for stærk- og svagstrømsområdet på skibe, landanlæg og køretøjer med bl.a. speciale i lyslederteknik. Værkstedet udfører endvidere maler- og tømreropgaver samt maskinværksteds- og smedeopgaver. Dette foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø.

Om stillingen

Som Teknisk Assistent ved Installationsværkstedet, vil du få en travl hverdag, med mange forskelligartede opgaver og der kan til tider være mange opgaver i gang.
Dine primære opgaver vil være:

- Detailplanlægning og replanlægning af vedligeholdelsesordrer.
- Opfølgning og tilpasning af produktionsplaner.
- Udarbejdelse og rettelser af tegninger i forbindelse med produktionsopgaver og projekter.
- Assisterer ledelsesteamet på værkstedet med kapacitetsplanlægning og planlægning af friheder.

Om dig

Du er uddannet Teknisk Assistent og har erfaring med produktionsplanlægning og gerne erfaring med anvendelse af SAP/R3. Du har et indgående kendskab til brug af AUTOCAD.

Du trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver og kan bevare produktionsoverblikket. Det er vigtigt, du er serviceminded og at du kan arbejde selvstændigt, inden for de udstukne rammer for opgaverne.

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at du har sans for detaljens betydning er fleksibel og leverer en høj faglig kvalitet i dit arbejde.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til organisationsaftale for Teknisk Landsforbund og Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-fællesoverenskomsten). Basislønnen udgør 21.776,25 kr. pr. måned, samt et funktionstillæg på. 1.965,56 pr. måned. Afhængig af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Værkstedsleder René E. Pedersen på telefon nr. 2559 1770 eller AFDLD Lone Larsen på telefon 7282 2613.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Bettina Sønderhøj på telefon nr. 72 81 91 54.

Ansøgningsfristen er: 7. februar 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 8.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM VÆRNSFÆLLES FORSVARSKOMMANDO
Værnsfælles Forsvarskommando ligger blandt andet i København og Karup og er en styrelse under Forsvarsministeriet. Værnsfælles Forsvarskommando er Danmarks overordnede militære kommandomyndighed for Forsvarets operative kapaciteter. Forsvarschefen er chef for Værnsfælles Forsvarskommando og har kommandoen over Hæren, Søværnet og Flyvevåbenet. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker.

Ansøg nu

Job info

Firma

Civile stillinger

Arbejdssted

Vestsjælland, Sylowsvej 8, 4220 Slagelse DK

Jobannoncen oprettet

11 Jan 2018

Jobannoncen udløber

07 Feb 2018