Talstærk administrativ medarbejder

Vestsjælland, Rytterstaldstræde 15-17, 4200 Slagelse DK

Talstærk administrativ medarbejder

Registration Denmark ApS søger netop nu en talstærk administrativ medarbejder til en meget spændende og alsidig stilling med fokus på økonomi, databehandling og tilhørende statistikker.

Dine vigtigste opgaver bliver at udarbejde måneds- og årsregnskab, databehandling, prøveberegninger samt udarbejde rapporter, statistikker og nøgletal til brug ved præsentationer for vores mange interessent- og samarbejdspartnere.

Desuden vil der forekomme ad hoc administration relateret til dine primære arbejdsopgaver.

Den rigtige kandidat sætter en ære i at levere præcist og gennemarbejdet materiale og møder de mange udfordringer, der opstår når man arbejder med store datamængder, med gå-på-mod og robusthed. Du trives med at skabe struktur, har en høj grad af datadisciplin og du kan arbejde selvstændigt såvel som tværfagligt med kollegaer fra andre faggrupper.

Dine personlige egenskaber er vigtige for jobbet, men derudover forventes det, at du har:

  • En relevant uddannelse inden for økonomi eller tilsvarende
  • Indgående kendskab til Excel, herunder Pivot tabeller og Excel formler
  • Indgående kendskab til Navision
  • Erfaring med databehandling og store datamængder
  • Stærke danskkundskaber i både skrift og tale
  • Stort kendskab til Officepakken

I Registration Denmark bliver du en del af en spændende virksomhed som leverer data til en branche, der i disse år forandrer sig med hastige skridt. Arbejdspladsen er præget af en uformel omgangstone. Vi prioriterer videndeling, sparring og et stærkt fællesskab, hvor alle hver dag arbejder målrettet på at leverer validt og gennemarbejdet data til vores kunder i TV- og filmbranchen.

Stillingen er på 37 timer og forventes besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pia Ekberg på tlf. 26 73 85 96 eller pr. mail pek@redk.dk. Vi rekrutterer løbende, så send din ansøgning samt CV hurtigst muligt og inden den 26. januar 2018 til dip@redk.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Registration Denmark ApS’ er en mindre virksomhed med 24 ansatte beliggende nær Slagelse centrum. Vores kerneopgave er udvikling, registrering og databehandling som danner grundlag for udbetaling af royalties til TV- og filmbranchen. Vi har et stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og de bedst mulige arbejdsbetingelser for medarbejderne. Derfor tilbyder vi frokostordning, obligatorisk gymnastik, sygeforsikring og flekstid.

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

REGISTRERING DANMARK ApS

Arbejdssted

Vestsjælland, Rytterstaldstræde 15-17, 4200 Slagelse DK

Jobannoncen oprettet

12 Jan 2018

Jobannoncen udløber

26 Jan 2018