Chaufførafløsere til Kolding

Syddanmark, Askelund 10, 6200 Aabenraa DK

Meldgaard Transport A/S søger chauffør til containerkørsel med udkørsel fra Kolding.

Har du erfaring med kørsel af container med kroghejs?

Jobbet
Der er tale om kørsel med 3 akslet forvogn med anhænger, udkørsel fra Kolding. Du må påregne 2-4 udedøgn pr. måned. Løn efter gældende overenskomst.

Om dig
Du skal være i besiddelse af kørekort B, C og CE, førerkort samt EU kvalifikationsbevis (chaufførbevis). Erfaring fra branchen er en fordel. Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der brug for, at du er meget fleksibel med hensyn til de forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat samt en
positiv og god kollega.

I Meldgaard Transport ser vi et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sortering af affald. Derfor hjælper vi alle typer af virksomheder med at indfri deres fulde potentiale med hensyn til korrekt sortering og genanvendelse.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og
ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte disponent Amalie Brandenhoff Hammeleff, telefon 74 33 73 77 eller send din ansøgning via Søg dette job senest den 31. januar 2018.

Tiltrædelse snarest muligt.

Søg jobbet.
http://job.meldgaard.com/job/chauffoer-til-containerkoersel-kolding/ ..

Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com
Meldgaard i dag: I alt 580 medarbejdere. Virksomheden består af 14 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne er Handel, Miljø og Transport. Hovedsæde: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.

Ansøg nu

Job info

Firma

Meldgaard Transport A/S

Telefon nummer

74337200

Arbejdssted

Syddanmark, Askelund 10, 6200 Aabenraa DK

Jobannoncen oprettet

11 Jan 2018

Jobannoncen udløber

31 Jan 2018