Seniorrådgiver(P4) til UNFPA i Kampala

Syddanmark, Asiatisk Plads 2, 1402 København DK

Programme Delivery & Coordination Specialist (P4)
UNFPA i Kampala
 
Baggrund
Udenrigsministeriet søger i samarbejde med UNFPA en medarbejder til organisationens landekontor i Uganda.  
 

Den danske ambassade i Kampala har netop indgået en aftale med UNFPA om at støtte organisationens arbejde for at unge og kvinder i det nordlige Uganda får bedre adgang til kvalitetsservices relateret til seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder samt kønsrelateret vold. Aktiviteterne vil være rettet mod flygtninge såvel som ugandere med det overordnede formål at sikre, at målgruppen gennem en sundt og produktivt liv kan bidrage til den lokale udvikling.  Arbejdet som dansk sekunderet medarbejder ved FNs befolkningsprograms i Uganda vil indebære en høj grad af monitorering af disse aktiviteter samt strategisk og koordinerende rådgivning og støtte til landekontoret og dets decentrale enheder i det nordlige Uganda. Du har en relevant universitetsuddannelse og arbejdserfaring med seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder og køns- og ligestillings relaterede problematikker samt god erfaring med programkoordination, monitorering og læring i krydsfeltet mellem humanitære situationer og udviklingsarbejde.   

 
Læs nærmere om stillingen og kvalifikationskrav i stillingsbeskrivelsen her.
 
Din ansættelse finansieres af Udenrigsministeriet, men du ansættes og udsendes på FN systemets normale ansættelsesvilkår. Kontrakten indgås med organisationen for et år af gangen med mulighed for forlængelse i yderligere et til to år.  
   
Du har under udsendelsen mulighed for at oppebære skattefri løn i henhold til FN’s lønsystem (grundløn pr. år niveau P-4, trin 1 pr. januar 2018 USD 71.332). Dertil lægges diverse tillæg bl.a. et stedtillæg på en procentdel af grundlønnen. Stedtillægget er afhængig af det gældende omkostningsniveau på tjenestestedet og bliver jævnligt justeret af FN. Endeligt løntilbud fastsættes og fremsendes af UNFPA.  
 
Ansættelsessted  
Kampala   
 
Forventet tiltrædelse  
Snarest muligt.  
 
Ansøgning  
Hvis du synes stillingen er interessant og mener du, at du opfylder de faglige kvalifikationer, og har den nødvendige erfaring beskrevet i organisationens stillingsbeskrivelse, skal du søge elektronisk nederst i opslaget på ”søg stillingen”.  
 
Vi skal have en målrettet ansøgning på ENGELSK bestående af følgende dokumenter: 1) en motivationsskrivelse, 2 FNs ansøgningsskema (Personal History Form) og 3) dit CV. Desuden eksamensbevis for bestået kandidatgrad.  
 
BEMÆRK, at ansøgningen først er komplet, når motivationsskrivelse, Personal History Form, CV, bevis og karakterudskrift er registeret i rekrutterings­syste­met via linket "søg stillingen" nederst på siden.  
 
Ansøgningsfrist  
 05. februar 2018 kl. 23.59 dansk tid  
 
Udvælgelse af kandidater til interview  
Kandidater, der udvælges til interview af UNFPA, modtager besked herom pr. e-mail i løbet af februar. Alle andre ansøgere modtager samtidig et afslag pr. e-mail. Det forventes, UNFPA gennemfører interview til stillingen sidst i februar eller starten af marts  
 
Kontakt  
 Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål, som ikke fremgår af organisationens stillingsbeskrivelse via mailboks: multijob@um.dk.  
 
Søger du via Job-i-Staten, eller virker linkene ikke, henvises til Udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk.  
 

Ansøg nu

Job info

Firma

Danida

Arbejdssted

Syddanmark, Asiatisk Plads 2, 1402 København DK

Jobannoncen oprettet

11 Jan 2018

Jobannoncen udløber

05 Feb 2018