Sygeplejerske til plejecenter Bomi-Parken

Københavnsområdet, Borups Allé 177, 2400 København DK

Kan du være med til at sikre kvaliteten i den sundhedsfaglige dokumentation, så der ikke kommer anmærkninger fra såvel det kommunale som embedslæge tilsyn? Vil du være med til at få fagligheder til at vokse og gro, og til at skabe forandringer som reelt er forbedringer? 
 
Du skal være med til at skabe den røde tråd, få vores medarbejdere til at se værdien for vores beboere, når vi er stringente, fokuserede og observante, fordi vi dokumenterer? Du skal have erfaring fra plejehjem og hjemmepleje. Du skal have lyst at arbejde med fællesskabet som afsæt i at skabe disse resultater, hvor du er med til at give beboerne mulighed for at leve det liv de ønsker?  
Vi arbejder efter principperne i Eden Alternative, hvorfor det vil være et plus om du kender til denne metode.  
 
Du ser alle mennesker som ressourcefulde, og tænker, at det er rammerne og tilgangen til hinanden, der afgør vores trivsel.  
 
Vi ønsker, at vores beslutninger har afsæt i, hvad beboerne ønsker i deres liv og hverdag. Derfor vil vi gerne bruge megen tid på at være sammen. Vi tror på, at det vokser og gror vi af. At det skaber større råderum og handlekraft. Vores kerneopgave er makkerskabet med beboeren og dennes familie. Din rolle er at gå til opgaven i bevidsthed om at fremme mangfoldighed, samtidig med en metodisk kvalitetsmæssig fremdrift. Vi ser ikke de ældre som syge, men som ældre med aldersbetingede lidelser, som vi skal hjælpe til med. Lidelser som hjælpeløshed, ensomhed eller kedsomhed er, i vores optik, at ligestille med sygeplejefaglige lidelser.  
 
Bomi-Parken er et plejehjem med traditioner. Vore beboere ønsker at leve hver dag, og vi er i tæt dialog med beboerne om, det vi gør.   
Her bor 86 ældre, fordelt i fem teams. Huset er nybygget i 2010 og vi har vidunderlige rammer såvel inde som ude. Vi har gode naboer, ligesom vi har glæde af generationsmødet, når børn og unge fra de nærliggende børnehuse kommer, og er med til at skabe gode dage. Vi har et godt samarbejde med familierne og de mange frivillige, der kommer her.  
Vi får dagligt gæster udefra til vores aktivitetstilbud og cafe. Vi laver selv al mad i vores køkken og vi har sygeplejerske, ergoterapeut og fysioterapeut ansat. Læs mere på http://bomi-parken.kk.dk/  
 
Vi er et selvejende plejehjem med driftsoverenskomst med Københavns Kommune og vi arbejder tæt sammen med særligt lokalområde Amager, der har fem plejecentre, lokalområdekontor, Sundhedshus med trænings- og forebyggelsescenter, hjemmepleje og hjemmesygepleje.
 
Løn- og ansættelsesvilkår   
Stillingen er på 32 timer ugentligt, mødetid kl. 13.00-20.00 på hverdage og weekendvagt hver 3. weekend. Stillingen er til besættelse den 1. marts 2018 eller snarest herefter. Løn forhandles efter gældende overenskomst.   
 
Yderligere oplysninger
Har du brug for flere oplysninger, kan du kontakte forstander Lars Bo Sørensen på 2620 8750. Her kan du også rekvirere en uddybende funktionsbeskrivelse.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 25. januar 2018.  
Vi afholder ansættelsessamtaler den 30. januar 2018.
 

Ansøg nu

Job info

Firma

Bomi-Parken

Telefon nummer

26208750

Arbejdssted

Københavnsområdet, Borups Allé 177, 2400 København DK

Jobannoncen oprettet

11 Jan 2018

Jobannoncen udløber

25 Jan 2018