Sygeplejerske eller bioanalytiker til Lolland-Falster Undersøgelsen, Nykøbing F. Sygehus

Vestsjælland, Fjordvej 15, 4800 Guldborgsund DK

Har du lyst til at være en del af en videnskabelig undersøgelse af sundhedstilstanden blandt befolkningen i Lolland og Guldborgsund kommune.

Tidsafgrænset til 29.02.20 (med forbehold for finansiering af Lolland-Falster Undersøgelsen i hele perioden)

En af vores medarbejdere har valgt at gå på pension og derfor søger vi en sygeplejerske/bioanalytiker pr. 1. marts 2018 eller snarest muligt, 32 timer ugentligt. Tjenestested i Maribo. Arbejdstiden vil ligge mellem kl. 9.00-19.00, mandag-torsdag. Arbejdstiden kan ændre sig i løbet af ansættelsen.

Lolland-Falster Undersøgelsen er fordelt på tre geografier; Nykøbing, Maribo og Nakskov. I Nykøbing bemandes tre klinikker med fire personaler, blandet sygeplejersker og bioanalytikere. Klinikkerne i Maribo og Nakskov betjenes af to faste personaler hvert sted.

Projektadministrationen består af en projektchef og en projektkonsulent, som geografisk er placeret på Nykøbing F. Sygehus. Desuden er der ansat en sekretær til bl.a. booking af deltagere.

Forskningsdeltagerne bliver rekrutteret via tilfældig udtrækning fra folkeregisteret og inviteret sammen med resten af deres eventuelle husstand. Det betyder, at der er deltagere i alle aldre.

Læs mere om undersøgelsen her

Arbejdet består bl.a. i

 • At indhente informeret samtykke til deltagelse i forskningen
 • At udføre diverse kliniske undersøgelser
 • At indsamle og håndtere biologiske prøver
 • At bistå ved udfyldelse af spørgeskema
 • At registrere forskningsdata korrekt
 • At informere forskningsdeltagerne om undersøgelserne
 • Kvalitetssikring og sikkerhed i mødet med undersøgelsesdeltagerne
 • At være medansvarlig for det kliniske udstyr
 • Administrativt arbejde
 • Vi tilbyder

 • God introduktion og oplæring til Lolland-Falster Undersøgelsen
 • En spændende og anderledes arbejdsdag i et unikt forskningsprojekt
 • Godt arbejdsmiljø
 • Løn i henhold til gældende overenskomst, samt principperne for Ny Løn.

  Ansættelserne er betinget af tilfredsstillende børneattest. Arbejdsgiver indhenter attesten.

  Yderligere oplysninger

  Kan fås ved henvendelse til projektchef Randi Jepsen, 56 51 68 56 / 40 57 03 60, rjep@regionsjaelland.dk.

  Stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres hos projektkonsulent Jane Rasmussen, 56 51 68 53, jirs@regionsjaelland.dk

  Ansøgningsfrist 24.01.18

  Ansættelsessamtaler i starten af uge 5.

  Om Region Sjælland

  Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på 17 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på http://www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

  Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
  Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser.

  Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.

  Ansøg nu

  Job info

  Firma

  Region Sjælland

  Arbejdssted

  Vestsjælland, Fjordvej 15, 4800 Guldborgsund DK

  Jobannoncen oprettet

  11 Jan 2018

  Jobannoncen udløber

  24 Jan 2018