Vallensbæk Ungdomsskole søger 1 klubmedarbejder på 14 timer til Vallensbæk Ungdomsklub

Københavnsområdet, Vallensbæk Stationstorv 100, 2665 Vallensbæk DK

Vi søger en klubmedarbejder til ungdomsklubben til ansættelse hurtigst muligt. Omfanget i ansættelsen er 14 timer pr. uge.

Er du en engageret, social og omsorgsfuld person, som har lyst til at arbejde og være sammen med vores unge fra 7. klasse - 18 år i deres fritid? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Som klubmedarbejder skal du, ud over at have positive relationer til vores medlemmer i klubben, byde ind med forskellige aldersrelaterede og spændende aktiviteter med de unge, som fx boldspil, mad over bål, MTB, håndarbejde, kreativitet eller hvad du i øvrigt kan finde på.

Ungdomsklubben er en del af ungdomsskolen. Vores vigtigste opgave er at skabe gode rammer omkring et attraktivt og spændende tilbud, som kommunens 7. klasse – 18 år vil vælge til.

Ungdomsklubbens åbningstider er:

 • Mandag: kl. 15.00 – 21.30
 • Tirsdag: kl. 15.00 – 21.30
 • Onsdag: kl. 15.00 – 21.30
 • Torsdag: kl. 15.00 – 21.30
 • Søndag: kl. 18.00 – 21.00

Arbejdstiden ligger fra sen eftermiddag til 21.30. Din arbejdsuge vil typisk være 2-3 vagter om ugen fordelt mellem mandag – torsdag og søndage. Der vil opstå arrangementer som fester, overnatninger osv. som ligger uden for den normale arbejdstid.

Dine kvalifikationer:

 • Du har lyst til at skabe en aktiv og attraktiv fritid sammen med vores unge i målgruppen
 • Du kan byde ind med spændende og udfordrende aktiviteter for vores medlemmer
 • Du har erfaring i arbejdet med børn og unge.
 • Selvfølgelig har du humor, godt humør og et positivt livssyn.
 • Du er nærværende og tydelig i dit samvær med både børn, kolleger og forældre.
 • Du har lyst til, at være med til at udvikle det bedste klubtilbud og en spændende arbejdsplads for dig og dine kolleger.

Du får daglig tæt kontakt med klubbens medlemmer og derfor indhentes en børneattest.

Løn i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst for området.

Ansøgningsfristen er den 31. januar kl. 12.00. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 6 på Ungdomsskolen adressen, Lundbækvej 5, 2665 Vallensbæk Strand.

I Vallensbæk Kommune tager vi referencer hos tidligere arbejdsgivere. Hvis du bliver indkaldt til samtale, bedes du medbringe kontaktoplysninger på min. 2 referencer.

Hvis du ønsker at vide mere om stillingen og ansættelsen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Helle Birkholm Hansen på tlf. 51 54 60 90

Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "søg stillingen" eller ved at gå ind på http://www.vallensbaek.dk/jobog søge via stillingsopslaget.

Ansøg nu

Job info

Firma

Ungdomsskolen

Arbejdssted

Københavnsområdet, Vallensbæk Stationstorv 100, 2665 Vallensbæk DK

Jobannoncen oprettet

12 Jan 2018

Jobannoncen udløber

31 Jan 2018