Medarbejdere til security afdelingen i Hans Christian Andersen Airport

Syddanmark, Lufthavnvej 131, 5270 Nordfyns DK

Hans Christian Andersen Airport har p.t. sommercharter trafik i perioden april til oktober. Denne trafik forventes at øge og blive fordelt over hele året. Private business jets er også et stort marked for os. Vi har netop bygget en VIP-lounge og Pilot-lounge til vores business operatører.

Derudover faciliterer lufthavnen UAS Test Center Denmark (UASTD), som er en af de største dronecentre i Europa. Vi har vores eget test-site til droner, og droneflyvning udgør i dag en større og større del af aktiviteterne på HCA Airport.

Til vores sæson 2018 søger vi deltids sommerfugle til vores security afd. Sæsonen går fra Marts-April til Oktober, men der er intern uddannelse, som skal gennemføres inden job start. Den interne uddannelse tager 3 uger med start i marts måned 2018.

Jobbet går ud på at sikkerhedsgodkende/kontrollere vores gæster og deres bagage inden de skal ud og rejse, dvs. stå ved Xray scanner og metal karm, screene lufthavnen, samt lave manuel visitation af gæster, der vil også forekomme andre opgaver, så jobbet er meget alsidigt og du vil få meget kundekontakt, man skal være meget serviceminded og være god til at kommunikere. I dagligdagen er meget af jobbet stående og med lette løft, dog med rotation

Dansk og engelsk i både skrift og tale

Kørekort B

Man må ikke være farveblind, da man skal kunne se forskel på farver når man betjener Xray

Der vil blive indhentet oplysninger via PET da man skal sikkerhedsgodkendes

Der vil være skiftende arbejdstider og nogle delte vagter, de fleste arbejdsdage vil ligge i weekender.

Job info

Firma

HCA AIRPORT KOMPLEMENTAR ApS

Kontaktperson

Michael Mørk

E-mail

mmm@hca-airport.dk

Telefon nummer

65955072

Arbejdssted

Syddanmark, Lufthavnvej 131, 5270 Nordfyns DK

Jobannoncen oprettet

10 Jan 2018

Jobannoncen udløber

12 Feb 2018