Betingelser og privatlivspolitik

For at kunne bruge NyBoss skal du acceptere nedenstående brugerbetingelser:

NyBoss er en vigtig for mange jobsøger, der vil finde et nyt job. I forbindelse med din brug af NyBoss’ tjenester indsamler og behandler vi – som dataansvarlig – kun de personoplysninger om dig som du selv oplyser til os.

Når du opretter en brugerprofil på NyBoss

Når du bruger NyBoss’ tjenester, har du mulighed for at oprette en jobagent (personlig brugerprofil), Du er derfor ikke anonym over for os – men du er helt anonym over for alle andre. Når du opretter en jobagent hos os, vælger du selv en hemmelig kode for at sikre, at det kun er dig som har adgang til dine data. NyBoss kan ikke se din kode.

Det eneste du maksimalt skal oplyse os når du opretter en brugerprofil i jobagenten, er følgende: dit navn, mail, jobtype du søger (fuld tid, deltid osv.), jobkategori (hr, forsikring, ledelse, kontor, detail osv.), uddannelsesniveau (kandidatuddannelse, erhvervsfaglig uddannelse, kontoruddannelse, mellemlang uddannelse osv.) samt arbejdserfaring (0-2 års erfaring, 7-10 års erfaring osv.).

Du får en bekræftelsesmail som i din mailboks som du skal godkende, når du opretter en jobagent hos NyBoss, ellers virker den ikke.

Sletning af jobagent / brugerprofil

Vi deler aldrig dine informationer med nogen, og du kan til et hvert tidspunkt selv logge ind og slette alle dine oplysninger, eller du kan bede os om dette via mail. Det vil ske efterfølgende inden for 24-48 timer, og vi sender en mail til dig for at bekræfte sletningen. Derefter er der ingen informationer tilbage omkring dig hos NyBoss.

Det er derfor vigtigt for os, at du tager dig tid til at læse denne politik, hvor vi informerer dig om vores håndtering af dine personoplysninger. Privatlivspolitikken beskriver, hvilke oplysninger vi eventuelt indsamler, og hvem vi eventuelt videregiver personoplysningerne til.

Formålet med registreringen er naturligvis, at der kommer et jobmatch, hvis dine jobønsker stemmer overens med et job som matcher dine kriterier/ønsker.

Du kan have tillid til, at vi behandler dine oplysninger på en sikker, fortrolig og for dig gennemsigtig måde.

Dataansvarlige

Den dataansvarlige er: 
Socialeer Group | NyBoss
Laplandsgade 4
2300 København S
Danmark 
E-mail: kontakt@NyBoss.dk 
CVR: 32354025

Indsamlingen af oplysninger på NyBoss sker inden for rammerne af den gældende lovgivning.

Sådan retter/sletter du din brugerprofil

Du kan til enhver tid rette eller slette dine oplysninger ved at logge ind på NyBoss.dk, - Log ind som jobsøgende ved hjælp af dine-mail og adgangskode. Sletter du din profil opbevarer vi derefter ingen oplysninger om dig.

Når du ansøger et job via NyBoss’ online ansøgningssystem

Når du vil sende din ansøgning

Hvis du ansøger en stilling via NyBoss.dk, skal du blot trykke på ”Ansøg nu” eller ”Ansøg via e-mail” og udfylde ansøgningsskabelonen eller sende ansøgning. NyBoss ser intet hvad der foregår her, og NyBoss kan heller ikke se at du har ansøgt en given stilling. Det hele er helt anonymt, og dit forhold er med den modpart som modtager din ansøgning.

Hvem kan se dine ansøgningsoplysninger?

Det er således kun den virksomhed, der søger en medarbejder, der har adgang til dine oplysninger i forbindelse med din online ansøgning samt CV.

Du bør ikke afgive følsomme personoplysninger (race, seksualitet, eventuelle straffe/domme), medmindre det er relevant for jobprofilen eller direkte adspørges.

Følsomme oplysninger

Du kan ikke indtaste eller uploade følsomme personoplysninger, som eksempelvis vedrører religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller helbredsoplysninger på NyBoss. Den slags oplysninger har vi nemlig ikke lov til at registrere, og vi kan heller ikke registrere dem, da dine registreringer udelukkende er flueben på specifikke og relevante spørgsmål, og du bestemmer selv hvor meget du vil udfylde – dog minimum dit navn og e-mail.   

Hvor gemmes dine oplysninger?

Når NyBoss er dataansvarlig for dine personoplysninger, gemmes oplysningerne i NyBoss' systemer, som udbydes af Socialeer Group, Laplandsgade 4, 2300 København S, Danmark. Serverne står i et af UNOEUROs datacentre i Danmark.

Når andre virksomheder er selvstændigt dataansvarlige for dine personoplysninger, fx UNOEURO, opbevares personoplysningerne i overensstemmelse med den enkelte virksomheds persondatapolitik.

Videregivelse af oplysninger

NyBoss videregiver ikke dine oplysninger til nogen overhovedet, dog med undtagelse af det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du en række rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på kontakt@NyBoss.dk.

  • Du har ret til at se (få indsigt i) de oplysninger, som vi registret om dig.
  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Du har ret til at få slettet oplysninger om dig. Er der lovkrav som forpligter os til at bevare oplysningerne i et vist tidsrum, kan sletning først ske efter udløb af denne periode.
  • Du har ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset og til at modsætte dig behandlingen.
  • Du har ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger til en anden dataansvarlig.

Har du har spørgsmål til dine rettigheder, herunder til udøvelsen af disse eller til denne privatlivspolitik, så kontakt venligst NyBoss' databeskyttelsesrådgiver Kim Soelberg Jørgensen på kontakt@NyBoss.dk.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Du kan altid se og rette dine oplysninger ved at logge ind på NyBoss.dk ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode og vælge de relevante menupunkter. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte NyBoss via kontakt@NyBoss.dk.

Sletning af dine oplysninger

Generelt om sletning

Du kan til enhver tid slette dine oplysninger ved at logge ind og vælge den relevante funktion. Vi behandler dine personoplysninger i vores system, så længe vi har et konkret, sagligt formål med dette, og dine oplysninger ligger i vores system, til du selv sletter dem, eller til slettefrister definerer, at oplysningerne slettes.

Hvis du ønsker, at vi sletter alle de registrerede oplysninger om dig, bedes du kontakte os skriftligt på kontakt@NyBoss.dk. Vi bekræfter sletningen efterfølgende på mail.

Slettefrist ved Jobagent / jobagenter

Når du selv ønsker at slette en NyBoss Jobagent, vil din brugerprofil blive slettet endeligt

Statistik

Der indsamles anonymiserede data om din brug af NyBoss’ tjenester. Dette sker udelukkende til statistiske formål og for at forbedre vores service. Disse anonymiserede data kan ikke henføres til dig.

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside, kan vi og tredjeparter sætte cookies på dit terminaludstyr. Brug af cookies kan medføre behandling af dine personoplysninger. Læs mere i vores Cookiepolitik.

Datasikkerhed

Du kan have fuld tillid til, at vi beskytter dine personoplysninger. Vores mål er at tilbyde dig som bruger en tjeneste, der er sikker og uden risiko. Vi gør vores yderste for at bevare en stringent og høj grad af datasikkerhed.

Vi anvender forskellige metoder, såsom kryptering (SSL), firewalls, software som registrerer illegal indtrængen i systemet samt manuelle sikkerhedsprocedurer, der medvirker til at beskytte dine personlige oplysningers nøjagtighed og sikkerhed samt til at forhindre ikke-autoriseret adgang eller forkert brug af tredjepart.

Ansvarsfraskrivelse

Vi forbeholder os ret til at fjerne dine oplysninger i tilfælde af misbrug eller brug til uvedkommende og/eller kriminelle formål.

Spørgsmål eller behov for yderligere information

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte vores kvalitetsafdeling på kontakt@NyBoss.dk eller tlf. 2670 2570.

Kontakt og hjælp

Har du spørgsmål til vores tjenester eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Skriv til kontakt@NyBoss.dk eller kontakt os på telefon 2670 2570.