Cookiepolitik

Ved at klikke rundt på siden accepterer du vores brug af cookies:

Dette website udbydes af NyBoss.dk, og når du klikker ind på sitet, vil der automatisk blive indsamlet informationer om dit brug af vores site og din computer. Dette har en række formål.

For det første tilpasser websitet sig dynamisk efter de valg og sider, du benytter, og sikrer f.eks., at sider, du har set før, kan loades hurtigt.

For det andet er NyBoss’ website tilknyttet generelle måleværktøjer – webtrafik-målinger – der skal give indblik i antal brugere på sitet samt hvilket indhold, der interesserer brugerne.

Nedenfor kan du læse mere om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, og hvad vi bruger dem til.

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Socialeer Group | NyBoss
Laplandsgade 4
2300 København S
Telefon 2670 2570
E-mail kontakt@nyboss.dk

2. Cookies 

Dette website anvender cookies for at indsamlet informationer om dit brug af vores site på din computer. Dette har en række formål.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.


2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: 
http://minecookies.org/cookiehandtering 

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her:
 http://minecookies.org/cookiehandtering eller fravalg af cookies på http://minecookies.org/fravalg.


2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
For at fastlægge, hvem der besøger NyBoss.dk, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker.

Her indsamler vi blandt andet informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, og hvilke jobannoncer du ser. Cookies bruges eksempelvis også når du logger ind og opretter en jobagent på NyBoss.

Disse cookies kaldes førstepartscookies og sættes af NyBoss.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)
NyBoss.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måltrafikken på websitet. 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout                                                                                                                               

2.6 Annoncenetværk                                                                                                                                                            

Jobannoncer på NyBoss kan blive scannet af andre jobportaler, men vi deler aldrig personrelaterede informationer med disse.                        

3. Brug af personhenførbare oplysninger / Cookies fra tredjepart
Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger ud over hvad du selv oplyser til os, men det er begrænset til dit navn og mail samt flueben omkring job beliggenhed, jobkategori, jobtype, uddannelsesniveau samt arbejdserfaring. 

Du kan dele indhold fra NyBoss’ website på sociale netværk. Du skal dog forvente, at det sociale netværk sætter cookies. Hvilke og med hvilket formål er forskelligt fra netværk til netværk.

3.1 Kontakt vedrørende personoplysninger 
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos NyBoss, skal du rette henvendelse på
 kontakt@nyboss.dk eller telefon 2670 2570. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

3.2 Beskyttelse af personoplysninger 
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. 


Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. 

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Socialeer | Nyboss på e-mail kontakt@nyboss.dk eller telefon: 2670 2570.