Engageret og initiativrig salgskoordinator

Midtjylland, Blomstervej 56, 8381 Tilst

Er du serviceminded med en struktureret tilgang til arbejdet? Brænder du for en stilling, hvor du er i direkte kontakt med sælgerne og sætter en ære i at levere den bedste kvalitet på administrative opgaver? Så kan du være vores nye salgskoordinator.

For at styrke salgsorganisationen i FK Distribution søger vi nu en skarp salgskoordinator med fokus på vigtige områder som salgsbackup, intern koordinering samt administration til vores afdeling i Tilst. Salgsafdelingen består af 9 dygtige sælgere og en salgschef.

Du tilbydes

Et nyoprettet job i en spændende virksomhed, hvor der er kort vej fra tanke til handling. Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor du vil have mulighed for at sætte dit præg på dine opgaver. Du får en central rolle som intern koordinator i salgsafdelingen, hvor du ligeledes vil være bindeled mellem sælgerne og content teamet i minetilbud.

Din arbejdsdag vil typisk bestå af følgende opgaver:

 • Salgsadministrative opgaver som fx udarbejdelse og opfølgning af tilbud, prislister, kontrakter, handelskonditioner
 • Opfølgning på kundebesøg, kontrakter og ordrehåndtering i tæt samarbejde med salgschefen
 • Support på produkterne – Uadresseret, Direct Mail, Magasinpost samt Digitalt salg
 • Mødebooking
 • Udarbejdelse af salgspræsentationer 
 • Kontraktadministration
 • Forberedelse og koordinering af fælles salgsmøder, indkaldelser og referater

Om dig

Du er pligtopfyldende, troværdig, har en positiv indstilling til dit arbejde og bidrager til et godt samarbejde i teamet. Du arbejder struktureret og omhyggeligt, og formår at bevare overblikket i en hverdag, hvor det til tider kan gå stærkt.

Jobbet er for dig der:

 • Er god til at koordinere og er detalje orienteret
 • Trives med mange forskellige opgaver på samme tid
 • Er kundedrevet og fokuserer på at levere god service
 • Er vedholdende og følger opgaverne til dørs
 • Er erfaren bruger af office-pakken - særligt power point
 • Har gode skriftlige og mundtlige egenskaber på dansk

Du har 1-3 års erfaring fra lignende stilling. Om du kommer fra en salgs-, kundeservicestilling eller en helt anden stilling, er mindre væsentligt.

FK Distribution er eksperter

Og vi brænder for det, vi laver. Du vil blive en del af en fremadskuende og entusiastisk virksomhed, der er midt i en rivende udvikling. Hos os er der højt til loftet, og vi har et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer.

Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Tilst tæt på Aarhus. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, torsdagskage, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte salgschef Karsten Sjørup på tlf. 2219 7923. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.


Ansøg nu

Job info

Firma

FK Distribution A/S

Arbejdssted

Midtjylland, Blomstervej 56, 8381 Tilst

Jobannoncen oprettet

20. august 2019

Jobannoncen udløber

04. oktober 2019