Privatkunderådgiver til Jutlander Bank i Arden

Nordjylland, Østergade 8 9510 Arden

Da Afdelingen i Arden oplever øget kundetilgang og en af de dygtige medarbejdere har valgt at fortsætte sin karriere i en anden stilling internt i banken, søges yderligere en ambitiøs og engageret privatkunderådgiver.

Jutlander Bank går målrettet efter at være Danmarks mest personlige og tilgængelige bank. Deres målsætning om at være en ”åben bank” understøttes endvidere af at give en åben, ærlig og konstruktiv rådgivning.

På samme tid ønsker Jutlander Bank, at skabe et godt, inspirerende og fleksibelt arbejdsmiljø hvor medarbejderne trives og derved får et godt og udfordrende arbejdsliv, der hænger sammen med deres privatliv.

Kort om Jutlander Banks afdeling i Arden.

Afdelingen, som i dag beskæftiger 9 engagerede og motiverede medarbejdere, er ligesom resten af banken i en sund og spændende udvikling med mange forandringer og nye forretningsmuligheder.

Kulturen i afdelingen er præget af et stærkt socialt sammenhold, godt humør og et energisk miljø, hvor de gode kundeoplevelser er udgangspunktet for en målrettet og kundeorienteret indsats.

Stillingen og dine ansvarsområder

Du overtager en fuld kundeportefølje, som du fra starten vil få ansvaret for.

Du får ansvaret for at forstå dine kunders individuelle behov samt yde konstruktiv rådgivning. Du vil naturligt sparre med dine kollegaer og specialister, når der er behov for det.

Du får ansvaret/muligheden for at skabe synlige resultater – både via pleje af den eksisterende kundeportefølje, men også gennem kontakt til nye potentielle kunder.

Du får ansvaret for, at dine kunder oplever Jutlander Banks kendte høje kundetilfredshed.

Om dig og dine kompetencer

Du har en uddannelse inden for den finansielle sektor, har god forretningsforståelse og indsigt i kreditvurdering samt erfaring i at yde kompetent professionel rådgivning.

Du har min. 2-3 års erfaring med rådgivning af privatkunder.

Du kan arbejde selvstændigt, og forstår samtidig vigtigheden af at være en god kollega i en teambaseret og flad organisation, hvor beslutningsvejene er præcis lige så korte som de syner. Endvidere er du udadvendt, forretningsskabende og iderig med et samtidigt øje for detaljen.

Du er en inspirerende sparringspartner for både kollegaer, kunder og netværk. Du har et ønske om at videreudvikle disse evner.

Du motiveres ved aktiv deltagelse i de kundevendte aktiviteter, som understøttes af afdelingens ønske om at være en ”levende” del af Arden og omegn.

Du tilbydes

Jutlander Bank tilbyder dig et selvstændigt og spændende job i en bank, der er i rivende udvikling.

Du får vide rammer og gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du vil opleve fleksibilitet i din dagligdag, der understøttes af at give kunderne en god oplevelse af tilgængelighed.

Du vil opleve, at den flade struktur giver korte og hurtige kommandoveje, der igen betyder mulighed for hurtige og kvalitative beslutninger.

Du vil få en god lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer.

Om Jutlander Bank

Jutlander Bank blev skabt i 2014 ved en stærk, ligeværdig fusion mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro.

Ved fusionen var det vigtigt, at den lokale handlefrihed og det lokale tilhørsforhold blev bevaret. Disse tanker udgør i dag fortsat en væsentlig del af Jutlander Banks værdier.

Se mere på https://jutlander.dk/aabenbank

Ansøg nu

Job info

Firma

Intelligent Advice

Telefon nummer

22365777

Arbejdssted

Nordjylland, Østergade 8 9510 Arden

Jobannoncen oprettet

10. oktober 2019

Jobannoncen udløber

05. december 2019