Elektriker på fuldtid, deltid og timebasis

Københavnsområdet, Købmagergade 61, 1150 København K DK

 

Vi nyder travlheden, men kunne godt bruge en eller to ekstra kollegaer.

Norh elektriker København, har i den sidste tid haft meget travlt og vi forventer os en endnu mere travl fremtid, derfor søger vi nu en eller to kørende elektriker i Storkøbenhavn, vi søger dig som er uddanet elektriker (evt. el-installatør/elinstallatør) som er klar på et positivt samarbejde med os, og er parat på at køre ud selvstændigt på vagtudkald og leverer en ekstraordinær service til alle vores kunder på bland andet Amager, NørrebroØsterbro,og Frederiksberg.

Vi søger en som;

Kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i travle situationer, er mindst udlært elektriker, har en god ordenssans, kan udføre opgaver alene samt tværfagligt med andre håndværkere så som låsesmede og ser dig selv som en teamplayer.

Vi tilbyder:

At blive en del af et godt team med faglig sparring og masser af humor. Et arbejde hvor du selv kan være med at sætte et personlig præg på. God løn efter kvalifikationer. Fleksibilitet efter aftale og gode arbejdsforhold.

 

Hvis du ønsker at læse mere om Norh, eller søge jobbet vil vi anmode jer om at gøre det gennem vores hjemmeside. Har i spørgesmål omkring stillingen stilles de til info@norh.eu eller på telefon til 22 22 28 68.

 

Ansøg via e-mailAnsøg nu

Job info

Firma

Norh

E-mail

info@norh.eu

Telefon nummer

22222868

Arbejdssted

Københavnsområdet, Købmagergade 61, 1150 København K DK

Jobannoncen oprettet

15. oktober 2019

Jobannoncen udløber

10. december 2019