Dansktalende kundeservicemedarbejdere, Stockholm, Sverige

Hele Danmark, SE

Nordic Jobs Worldwide, Oslo, Norge søger Dansktalende kundeservicemedarbejdere, Stockholm, Sverige.

Vores klient tilbyder en udfordrende position som kundeservice medarbejder i Stockholm! Er du interesseret i kundeservice og telefonopkald? samtaler over telefon? Så hører vi fra dig!

Om vores klient

Vores klient er et globalt firma med kontorer i 22 lande med 30.000 medarbejdere. De tilbyder kundeservice, salg og teknisk support gennem deres kontaktcentre. De ved, at kunderne er blodet i virksomheden, og det er vigtigt for dem at levere storslået kundeservice til deres kunder. Vores kundes mission er at sikre, at deres kunder i deres firma altid har gode erfaringer med deres kundeservice, og at de også forsøger at blive bedre.

Vores klient ræpresentere nordens største streamings service som også er den mest populære online videotjeneste til tv, sport, film og børneunderholdning. Denne streamings service tilbyder hele sæsoner af serier og det bedste udvalg af film og specielle live streams som Premier League, UEFA Champions League og NHL. De er også en del af Modern Times Group, som er en international underholdningsgruppe. Streaming servicen sætter hele deres hjerte ind i at skabe spektakulære produktoplevelser og investerer altid i opdateret indhold til deres kunder. Deres passion for teknologi, softwareudvikling og streaming af levering er bemærkelsesværdig.

Stillingen

Som kundeservicemedarbejder vil du besvare henvendelser i telefonen, besvare e-mails og sociale medier for at give kunden den bedste serviceoplevelse. Du vil arbejde med et system på et fagligt niveau sammen med andre positive, engagerede og udadvendte kolleger på hyggelige steder på Kungsholmen i Stockholm. Der vil være turnus, hvilket betyder at du bliver har turnus imellem dag, aften og weekender. Dette er anderledes hver uge. Vores kunde tilbyder en kontrakt i 12 måneder, med en permanent kontrakt efter disse 12 måneder.

For dig at gøre det bedst mulige job, vil du have uddannelse og produktudvikling. Du vil også få udvikling inden for kundeservice, samtale teknikker og computersystemet i virksomheden. Du vil være en del af et hold med andre dansktalende folk og holdlederen som din nærmeste leder.

Hvorfor Stockholm?

Stockholm er Sveriges hovedstad og nationens samlingspunkt for smuk arkitektur, begivenheder, og kultur. Kendt i resten af Skandinavien for dens mange stilrige og moderne restauranter, bar og diskoteker inviteres du ud til om aftenen lidt et fortryllende natteliv. Er du mere til lange gåture og smukke landskaber kan du med fordel tage bussen til udkanten af byen og nyde dine medbragte kjöttbullar i den fine svenske natur! Stockholm er stedet hvor natur og storby atmosfæren møder i en smuk symbiose som de fleste lader sig blive forelsket i.

Personlige kvalifikationer

 • Du taler og skriver dansk
 • Flydende engelsk - arbejdssprog i det internationale hold er engelsk
 • Støtte til kundensbehov inden for det ønskede område
 • Mod og tillid til at træffe beslutninger vedrørende kunder
 • Interesse i IT
 • Gode kommunikationsevner
 • Besvar indgående kundeopkald

Vi tilbyder dig

 • En motiverende arbejdsplads, der værdsætter personlig engagement.
 • Grundig træning i begyndelsen af ansættelsen og individuelle coaching muligheder og udvikling.
 • Arbejde i et internationalt miljø med gode karrieremuligheder.
 • Mulighed for at ændre andres liv gennem vores oplæringsprogram, hvor vi sammen arbejder i forskellige velgørende projekter.
 • Fast grundløn i henhold til kollektive aftaler med mulighed for provision.
 • Fordele som sundhedsydelser, rabat på lokalt gym, billigere frokost (Rikskortet) og kollektivt.
 • Flotte lokaler i det centrale Stockholm.

Start november 2019 (fleksibel)

Flere informationer

Enida Kapetanovic, +47 9224 4472, Enida@nordicjobsworldwide.com

Ansøgning

Hvis denne stilling har din interesse skal du blot sende dit CV på engelsk til Enida@Nordicjobsworldwide.com eller ring på +47 922 44 472

(ism NAV EURES Norge, Oslo)

 

EURES står for European Employment Service og er et tilbud til alle EU-borgere, der ønsker at arbejde i et andet EU/EØS-land. Her finder du job i udlandet og information om jobsøgning i udlandet. www.eures.dk and www.europa.eu/eures

 

 

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

Nordic Jobs Worldwide

Hjemmeside

www.nordicjobsworldwide.com

E-mail

danny@nordicjobsworldwide.com

Telefon nummer

+47 9226 5912

Arbejdssted

Hele Danmark, SE

Jobannoncen oprettet

21. oktober 2019

Jobannoncen udløber

16. december 2019