Danish speaking Customer Support Agents, Lissabon, Portugal

Hele Danmark, PT

Nordic Jobs Worldwide, Oslo, Norge søger kundeservice medarbejdere til Lissabon, Portugal! Er du interesseret i kundeservice og har et ønske om at arbejde i smukke Lissabon? Så hører vi fra dig!

Lidt om klienten

Virksomheden blev anset syv gange som det bedste selskab at arbejde for i Portugal af Great Place to Work Institute. Vores team er præget af sin alsidighed og internationalitet. Vores medarbejdere fra hele verden bidrager med en lang række oplevelser og færdigheder, der gør det let for dig at finde nye venner. Vores firma fokuserer stærkt på teamwork. Sådan forvandler vi vores passion til praksis. Som et dynamisk team er vi forpligtet til vores partners succes og dedikeret til at levere en fremragende præstation for de fede klienter vi repræsenterer.

Vores klient repræsenterer nogle af verdens største brands. De har derfor et stort kontor i hjertet af Lissabon hvor du, sammen med dine internationale kolleger vil besvare spørgsmål samt løse problemer fra vores klienters mange forskellige kundegrupper.

Arbejdet bunder i en grundig oplæring i det firma du bliver ansvarlig for og du vil her skulle bruge dine kommunikative egenskaber til at løse dagens udfordringer.

For at passe godt ind i rollen og deres energiske kontormiljø forventer de at du kommer med et smil på læben, ikke frygter nye udfordringer og at du elsker at opleve nye kulture!

Hvorfor Lissabon?

Hvis du er til kolde øl eller frisk sangria i varmere omgivelser bør du i den grad overveje Lissabon. Varmere himmelstrøg finder du mange andre steder, men den rige portugisiske kultur er sværd at hamle op med når man finder små lokaler barer ned ad enhver side gade hvor de lokale mødes til en festlig omgang fado musik. Lissabon er en kystby, men også en bjerg by! Det vil sige at du fra byens top kan se ud over det hav og nyde den friske brise imod dit ansigt. Ikke nok med at byen er rig på kultur, den er også rig på gammel og æstetisk arkitektur hvor du kan finde smukke perler rundt om ethvert gade hjørne.

Lyder det ikke bare fantastisk? Læs videre og se hvad jobbet kræver af dig! 

Har du lyst til at vide om hvordan det er at arbejde i Lissabon? Følg linket videre og se mere omkring livet i Portugal:  https://www.youtube.com/watch?v=39CwBhp7k1w 

Kvalifikationer

 • Flydende på dansk og godt engelskniveau.
 • Ønsker til arbejde i Portugal.
 • Interesse i digital marketing eller online reklame platforme.
 • Stærke kommunikative egenskaber.
 • Kreative beslutningsfærdigheder og evnen til at arbejde selvstændigt.
 • Erfaring med telefonkundesupport (foretrukket)

Vi tilbyder

 • 4 ugers betalt produkt- og salgsuddannelse på engelsk.
 • Indkvartering i en af virksomhedens egne lejligheder. (Ønskes dette som permanent løsning fås lejligheder til en billigere bolig pris end hvad markedet ellers tilbyder)
 • Betalt flybillet til Lissabon
 • Certificeringer og anderkendte uddannelser
 • En permanent coach, der vil sørge for din personlige og faglige udvikling.
 • Månedsløn med præstationsbaseret bonus
 • Mandag til fredag kl. 9.00 til 6.00 lokal tidszone.
 • Privat sygesikring efter 6 måneders ansættelse.
 • Fremragende arbejdsmiljø, gode kolleger og sociale arrangementer.
 • Betalt flybillet til hjemlandet årligt.

Faste stillinger.

Start december 2019 / januar 2020

Flere informationer

Enida Kapetanovic, +47 9224 4472, Enida@nordicjobsworldwide.com

Ansøgning

Hvis denne stilling har din interesse skal du blot sende dit CV på engelsk til Enida@Nordicjobsworldwide.com eller ring på +47 922 44 472

(ism NAV EURES Norge, Oslo)

 

EURES står for European Employment Service og er et tilbud til alle EU-borgere, der ønsker at arbejde i et andet EU/EØS-land. Her finder du job i udlandet og information om jobsøgning i udlandet. www.eures.dk and www.europa.eu/eures

 

 

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

Nordic Jobs Worldwide

Hjemmeside

www.nordicjobsworldwide.com

E-mail

danny@nordicjobsworldwide.com

Telefon nummer

+47 9226 5912

Arbejdssted

Hele Danmark, PT

Jobannoncen oprettet

21. oktober 2019

Jobannoncen udløber

16. december 2019