Dygtig dataingeniør søges til succesfuld virksomhed

Københavnsområdet, Borgergade 6, 4. sal, 1300 København K
  • Er du skarp til statistik og udregninger?
  • Har du stærke analytiske evner?
  • Kan du formidle sammenhænge i data?
  • Og har du talent for programmering?


Danmarks mest spændende arbejdsplads   

Hos Voxmeter er vi eksperter i markeds- og samfundsanalyser og førende indenfor Customer Experience Management. Kort forklaret, handler vores arbejde om at etablere dialog mellem mennesker, der fortæller os om deres vaner, adfærd, holdninger og bevæggrunde inden for stort set alle brancher og samfundsområder. Til dette arbejde bruger vi teknologien Catglobe og metodikken CEM Intelligence.

Netop nu har vi brug for endnu flere dygtige dataingeniører, som forstår sig på såvel statistik og mennesker som på datauniverser, sammenhænge og rapportering.

Dit arbejde

Arbejdet indebærer en god blanding af opsætning af spørgeskemaer, databasesystemer, workflows og rapportering. Derfor er du skrap til statistik, scripting, analyse og formidling. Til daglig skal du levere alt fra tabel- og grafikrapporter til store og små IT-løsninger. Du bliver en del af et spændende team bestående af skarpe kolleger med en høj faglighed og en god portion humor. Er du vores nye kollega, bydes du hjerteligt velkommen i vores unikke, succesfulde og innovative virksomhed.

Stor vækst i Danmark og udlandet
I perioden 1997 til 2008 udviklede Voxmeter CEM-teknologien Catglobe. Det er den eneste IT-platform i verden, der håndterer alt inden for CRM og CEM. Fra 2008 til 2018 færdiggjorde vi overbygningen CEM Intelligence, som er en 360-graders kundeløsning. I 2019 etableres vores nye salgsafdeling. I takt med fortsat kraftig vækst, både i Danmark og udlandet, har vi nu brug for flere dygtige dataingeniører.
Måske dig?

Praktiske oplysninger
Løn forhandles efter kvalifikationer.
Ansættelsesstart: Hurtigst muligt og senest 2. januar 2020.
Vi har digitaliseret proceduren for jobansøgninger. Hvis jobbeskrivelsen passer på dig, så klik her og udfyld ansøgningsskemaet. Her kan du skrive lidt om dig selv og gennemføre et par opgaver. Send dernæst dit cv til konsulent@voxmeter.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Christian Stjer på tlf. 70202324.

Voxmeter A/S er en uafhængig, danskejet virksomhed. Vi beskæftiger mere end 30 fastansatte medarbejdere samt 150 freelancere. Voxmeter har hovedkontor i København, samt afdelinger i Herning og Vietnam. Derudover har vi tætte samarbejdspartnere i Danmark og udlandet.

 

Ansøg nu

Job info

Firma

VOXMETER A/S

E-mail

kw@voxmeter.dk

Telefon nummer

70202324

Arbejdssted

Københavnsområdet, Borgergade 6, 4. sal, 1300 København K

Jobannoncen oprettet

18. november 2019

Jobannoncen udløber

13. januar 2020