Erhvervsrådgiver til Jutlander Bank´s afdeling i Støvring

Nordjylland, Hobrovej 91 9530 Støvring

Jutlander Bank styrker sin position i Støvring og flytter d. 9 december i nye flotte lokaler!!

Til at styrke erhvervsafdelingen søges en ambitiøs og engageret Erhvervsrådgiver til at varetage både nye og eksisterende kunder. Afdelingen i Støvring består pt. af 17 engagerede medarbejdere, hvoraf de 4 er erhvervsrådgivere. Derudover er der yderligere specialister, der kan trækkes på efter behov.

Jutlander Bank går målrettet efter at være Danmarks mest personlige og tilgængelige bank. Deres målsætning om at være en ”åben bank” understøttes endvidere af at give en åben, ærlig og konstruktiv rådgivning.

På samme tid ønsker Jutlander Bank, at skabe et godt, inspirerende og fleksibelt arbejdsmiljø hvor medarbejderne trives og derved får et godt og udfordrende arbejdsliv, der hænger sammen med deres privatliv.

Stillingen og dine ansvarsområder

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje af erhvervskunder i SMV segmentet – alt efter dine kompetencer. Porteføljen vil bestå af både nye og eksisterende kunder.

Du får ansvaret for at forstå dine kunders individuelle behov samt yde konstruktiv rådgivning – evt. sammen med dine kollegaer / specialister.

Du får ansvaret/muligheden for at skabe synlige resultater – både via pleje af eksisterende kunder og opsøgende kontakt til potentielt nye erhvervskunder.

Du får ansvaret for at opsøge og deltage i relevante netværk samt tilhørende arrangementer.

Du får ansvaret for, at dine kunder oplever Jutlander Banks kendte høje kundetilfredshed.

Om dig og dine kompetencer

Du har en uddannelse inden for den finansielle sektor og har god forståelse og indsigt i økonomistyring, regnskab, kreditvurdering og forretningsudvikling.

Du har flere års erfaring med rådgivning af erhvervskunder samt deltagelse i relevante netværk.

Du kan arbejde selvstændigt, og forstår samtidig vigtigheden af at være en god kollega i en teambaseret og flad organisation, hvor beslutningsvejene er præcis lige så korte som de syner. Endvidere er du udadvendt, forretningsskabende og iderig med et samtidigt øje for detaljen.

Du er en udadvendt og inspirerende sparringspartner for både kolleger, kunder og samarbejdspartnere og har et ønske om at videreudvikle disse evner.

Du tilbydes

Jutlander Bank tilbyder dig et selvstændigt og spændende job i en bank, der er i rivende udvikling.

Du får vide rammer og gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Du vil opleve fleksibilitet i din dagligdag, der understøttes af at give kunderne en god oplevelse af tilgængelighed.

Du vil opleve, at den flade struktur giver korte og hurtige kommandoveje, der igen betyder mulighed for hurtige og kvalitative beslutninger.

Du vil få en god lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer.

Om Jutlander Bank

Jutlander Bank blev skabt i 2014 ved en stærk, ligeværdig fusion mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro.

Ved fusionen var det vigtigt, at den lokale handlefrihed og det lokale tilhørsforhold blev bevaret. Disse tanker udgør i dag fortsat en væsentlig del af Jutlander Banks værdier.

Se mere på https://jutlander.dk/aabenbank

Ansøg nu

Job info

Firma

Intelligent Advice

Telefon nummer

22365777

Arbejdssted

Nordjylland, Hobrovej 91 9530 Støvring

Jobannoncen oprettet

20. november 2019

Jobannoncen udløber

20. december 2019