Medarbejdere til Matas i Humlebæk

Nordsjælland, 3050 Humlebæk

Vil du med på holdet hos Matas' webshop i Humlebæk, når det går løs på årets travleste tid og vil du tjene lidt ekstra penge op til jul?

 

Jobbet

Som vores kommende medarbejder i webshoppen, bliver du en del af et ungt og dynamisk team i Matas’ nyetablerede webshop i Humlebæk. Din opgave bliver at hjælpe til Black Friday og den travle juleperiode som står for døren. Du kommer til at ekspedere en masse forskellige varer og produkter og sørge for, at alt bliver sorteret og pakket korrekt, inden kundernes ordre forlader webshoppen. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor der er god stemning og en fri omgangstone blandt medarbejderne i virksomheden.

Din profil

Du har god ordenssans og trives med rutinepræget arbejde. Det er altafgørende, at du er en stabil medarbejder, der er indstillet på, at der rigtigt travlt i perioden og det forventes derfor, at du kan bevare overblikket og få noget fra hånden. Du formår at arbejde selvstændigt og går proaktivt til dine arbejdsopgaver. Du er klar på at blive oplært i flere arbejdsopgaver og forskellige områder i shoppen.

Derudover forventer vi at;

  • Du kan arbejde både hverdage og weekend
  • Kan arbejde op mod fuld tid i hele perioden
  • Kan arbejde i perioden fra 27. november til og med 02. december

Arbejdstider og løn

Opstart:

Vil være onsdag d. 20 eller torsdag d. 21 november fra 09-17.

Periode for ansættelse: 20. november til 23. december. Det er et krav at man kan arbejde alle dage fra torsdag d. 28 november til og med mandag d. 02 december.

Der er mulighed for forlængelse eller fastansættelse efterfølgende.

Der vil være arbejde alle ugens dage i tidsummet kl. 06.00-14.00. kl. 14.00-22.00 eller kl. 22.00-06.00.

For at komme i betragtning til jobbet, er det et krav, at du kan arbejde op til fuld tid fra uge 46 til og med den 23. decemer, hvoraf fredag den 29. november og alle weekender i perioden er et krav. Der kan forekomme tilkaldevagter på enkelte dage.

Løn

116,42 kr. i timen + tillæg i aftentimerne samt weekenden.

Vi tager løbende telefoniske jobsamtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Ansøg nu

Job info

Firma

MOMENT A/S

Telefon nummer

33113018

Arbejdssted

Nordsjælland, 3050 Humlebæk

Jobannoncen oprettet

22. november 2019

Jobannoncen udløber

17. januar 2020