Lagermedarbejdere til morgen/weekend-hold i Sorø

Øvrige Sjælland, 4180 Sorø

Er du typen som elsker at stå op med fuglene, og er du på udkig efter et job med mulighed for faste arbejdstider? Så har vi en spændende mulighed til dig i Sorø.

 

 Jobbet

Som kommende medarbejder bliver du en del af et socialt og dynamisk team, der har ansvaret for pluk og pak af virksomhedens varer. Arbejdsopgaverne foregår på køle- og tørvarelageret, og opgaverne vil bestå af plukning af varer på el-hest, opfyldning af nye varer og lettere oprydning.

Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor god stemning og godt kollegaskab sættes højt, og hvor der hver lørdag bl.a. er lækker fælles brunch, som man er velkommen til at være en del af. Der er en uformel omgangstone, et positivt arbejdsmiljø samt en høj arbejdsmoral.

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor medarbejderforhold og teamwork er omdrejningspunktet. Du får et job med frihed under ansvar i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor kvalitet og selvstændighed er nøgleordene i virksomhedens udvikling.

Din profil

Som lagermedarbejder får du en vigtig rolle, da du bliver en central brik i forhold til at få leveret ordrer til kunder i hele landet. Vi ser derfor gerne at:

• Du føler dig godt tilpas ved at levere korrekt og til tiden
• Trives med struktur og overblik - også når tingene skal gå stærkt
• Sætter en ære i at være en stabil medarbejder der møder til tiden
• Er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst

Da du kommer til at varetage forskellige opgaver, er det en fordel at have erfaring, eventuelt fra branchen eller fra et tilsvarende fysisk arbejdsmiljø.

Arbejdstider

• Du skal kunne arbejde hver lørdag 06.00-14.00.
• Derudover kan vi tilbyde en fast vagt mandag eller torsdag 09.00-17.00 eller 17.00-01.30.
• I hverdagene kan der derudover tilbydes tilkaldevagter i tidsrummet 09.00-17.00 eller aftenhold fra 17.00-01.30.

Oplæring: Oplæringen ligger i hverdagene i både dag- og aftentimerne og skal lægges i sammenhæng med hinanden. Dvs. du skal sætte tre dage af til oplæring i tidsrummet 08.00-16.00 og tre dage ugen efter i tidsrummet 17.00-01.30. Det er et krav at du kan deltage i oplæringen.

Grundlønnen er 142,55 kr. + aften- og weekendtillæg.

Transport

Lageret er beliggende 6 km fra Sorø St., og det er derfor vigtigt, at du har gjort dig overvejelser ift. transporten. Du må derfor gerne skrive dine transportmuligheder i din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Ansøg nu

Job info

Firma

MOMENT A/S

Telefon nummer

33113018

Arbejdssted

Øvrige Sjælland, 4180 Sorø

Jobannoncen oprettet

22. november 2019

Jobannoncen udløber

17. januar 2020