Socialafdelingen, Myndighedsfunktionen, søger socialrådgiver

Midtjylland, Viborgvej 67 7500 Holstebro
Visitation og Rådgivning – Socialafdelingens myndighedsfunktion – søger en socialrådgiver til vores socialteam 37 timer pr. uge pr. 1. februar 2020 eller efter aftale.

Vi ønsker os:
En uddannet socialrådgiver, gerne med viden og/eller erfaring fra arbejdet med borgere med omfattende psykiske og sociale funktionsnedsættelser. Du har indlevelsesevne i borgernes situation, er initiativrig og kreativ i din tankegang. Vi har brug for en kollega, der er stabil, engageret og som hurtigt kan danne sig overblik. Det er vigtigt, du ser dig som en del af et team og også kan arbejde selvstændigt med gennemslagskraft.

Vi tilbyder:
  • God kollegial sparring og oplæring
  • Supervision
  • Egen sagsstamme
  • Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø.

I Visitation og rådgivning har vi 4 rådgivningsteams – socialt udsatte, fremskudt og forebyggende indsats, handicap/hjerneskade og psykiatri, som alle arbejder med myndighedsopgaver inden for voksenområdet. Vi er en travl afdeling i rivende udvikling, hvor vi hver dag arbejder med fokus på ”den gode sagsbehandling.” Vi prioriterer et godt samarbejde med vores drift internt og også med eksterne samarbejdspartnere.

Vi har en funktionsleder og en faglig koordinator, som er tilgængelige og har tæt kontakt og sparring med rådgiverne i dagligdagen.

Vi arbejder med bestemmelserne i Lov om social service. Arbejdsopgaverne er mange og udfordrende, hvor behandling af ansøgninger og koordinering af kommunens indsatser for voksne borgere med store funktionsnedsættelser er væsentlige opgaver - herunder at udarbejde funktionsudredninger (VUM) og handleplaner.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til:
Faglig koordinator Jannie Bek Kirkegaard tlf. 9611 4012, mail jannie.bek.kirkegaard@holstebro.dk eller
funktionsleder Lene Møller Sandermoen, tlf. 9611 4787, mail lene.moller.sandermoen@holstebro.dk

Ansøgning skal sendes online på Holstebro Kommunes hjemmeside senest den 9. december 2019, kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 16. december 2019.

 

Ansøg nu

Job info

Firma

Holstebro Kommune

Telefon nummer

9611 7500

Arbejdssted

Midtjylland, Viborgvej 67 7500 Holstebro

Jobannoncen oprettet

22. november 2019

Jobannoncen udløber

09. december 2019