Praktikkonsulent til ZBC Salgs- og praktikcenter

Øvrige Sjælland, Bredahlsgade 1, 4200 Slagelse

Brænder du for at rådgive og hjælpe unge mennesker og ønsker du at arbejde i en virksomhed der ser fremad? Er du en dygtig sælger? Kan du rådgive og inspirere virksomheder til at skabe og besætte praktikpladser samt oplyse om muligheder for uddannelse og opkvalificering af faglærte og ufaglærte medarbejdere? Så er du måske den nye kollega, vi søger til ZBC Salgs- og Praktikcenter.

 

I ZBC Salgs- og Praktikcenter er det vores opgave at være den foretrukne samarbejdspartner i forhold til praktikpladser og salg af efteruddannelse. Det er vores mål altid at være den udviklende og problemløsende samarbejdspartner, og vi lægger derfor stor vægt på kundefokus gennem hele processen.

Vi søger pr. 1. februar 2020 en praktikkonsulent, som skal skabe og besætte nye praktikpladser inden for automatik- og procesuddannelserne samt inden for industriteknikker-, værktøjsmager-, smedeuddannelserne.

Du vil skulle rådgive og inspirere virksomheder til at skabe og besætte praktikpladser samt oplyse om muligheder for uddannelse og opkvalificering af faglærte og ufaglærte medarbejdere. Det er vigtigt, at du har du fokus på muligheder for salg gennem indsigt og forståelse for den enkelte virksomhed eller organisation.

 

Som praktikkonsulent vil dit kernebidrag være at skabe og besætte praktikpladser. Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • koordinere salgsarbejdet inden for automatik- og procesuddannelserne samt inden for industriteknikker-, værktøjsmager-, smedeuddannelserne.
 • Rådgive og coache unge mennesker i forbindelse med praktikpladssøgning.
 • Udvikle relevante handlinger og handlingsplaner.
 • Holde dig ajour med udviklingen i branchen.
 • Varetage det interne samarbejde med ZBC’s øvrige konsulenter, ledere, chefer samt ZBC’s administrative medarbejdere.

 

Om dig
Som person er du selvstændig og løsningsorienteret. Du besidder et højt drive og har en imødekommende og fleksibel indstilling til kunder og opgaver. Du er igangsættende, vedholdende og resultatorienteret, og så er du god til at begå dig blandt andre mennesker.
Du har stærke kommunikative kompetencer, og du er god til at samarbejde og kommunikere på alle niveauer. Vi forestiller os, at du har nogle års praktisk erfaring med opsøgende arbejde/salg og at du måske selv har oplært elever succesfuldt.


Endvidere er det en fordel hvis du har:

 • Bredt kendskab til arbejdsmarkeds- og erhvervsuddannelserne samt viden om relevant lovgivning på området.
 • Kendskab til ovennævnte brancher, hvor du har et godt og stærkt netværk.
 • Erfaring med CRM-systemer.
 • Et godt netværk inden for ovennævnte brancher, så du er selvkørende i det opsøgende arbejde

Det er en fordel, hvis du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, inden for automatik- og procesuddannelserne eller inden for industriteknikker-, værktøjsmager-, smedeuddannelserne.  Du har måske selv stået i lære i en af de ovennævnte brancher.

 

Vi tilbyder

 • En selvstændig stilling, hvor du i høj grad forventes at skabe unikke resultater.
 • En stilling med stor kontaktflade og mulighed for at opbygge et stort netværk.
 • En stilling med indflydelse på at skabe tilfredshed hos de virksomheder, ZBC samarbejder med.
 • En stilling hvor du vil stor indflydelse og ansvar på vores elevers mulighed for at få drømmejobbet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et team af engagerede kolleger, der er indstillet på at give dig opbakning og medspil i et godt og inspirerende arbejdsmiljø under uformelle former, hvor alle bidrager positivt til fællesskabet.

Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC. Sammen er vi stærkere.

 

Ansættelse

Der er tale om ansættelse på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. februar 2020.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være fordelt mellem Slagelse og i Ringsted.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og OAO-S samt organisationsaftalen med HK for det statslige område.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 13. december 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden. Beslutning om ansættelse træffes dog først efter ansøgningsfristens udløb.

 Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Ved ansættelse lægger vi alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Morten Lynnerup Christensen, Salgs- og Praktikcenterchef på tlf.: 4171 0922 eller på mail molc@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Ansøg nu

Job info

Firma

ZBC

Arbejdssted

Øvrige Sjælland, Bredahlsgade 1, 4200 Slagelse

Jobannoncen oprettet

22. november 2019

Jobannoncen udløber

13. december 2019