Specialarbejdere/anlægsgartnere til Byens Drift (sæsonansættelser)

Københavnsområdet, Borups Allé 177 2400 København NV
Teknik- og Miljøforvaltningen (TMF), Byens Drift, har ansvaret for pleje, vedligehold og renhold af Københavns Kommunens veje, pladser, parker, naturområder, gadetræer, legepladser, offentlige toiletter, m.m. Vi har brug for nye medarbejdere til ansættelse i tidsbegrænsede stillinger i Center for Drift Syd (CDS) - Valby.

Som sæsonansat gartner/specialarbejder er din ansættelse tidsbegrænset i minimum seks måneder, og op til 10 måneder. Ansættelses- og opstartstidspunkt aftales individuelt med den enkelte ansøger.

Om jobbet
Du skal arbejde med grøn pleje, vedligehold og renhold af Københavns Kommunens veje, pladser, parker, naturområder, gadetræer, legepladser samt rabatter i Valby.

Du skal være indstillet på at indgå i et team, der varetager driften af CDS´s arealer og områder fra en af vores fire pladser. Denne drift omfatter også noget weekendarbejde i et givent interval, der planlægges og aftales af medarbejdere og enhedschef i fællesskab.

Eftermiddags- og aftenarbejde kan muligvis forekomme i nogle korte perioder.

Arbejdstiden er gennemsnitligt en 37 timers arbejdsuge, men kan i perioder variere i henhold til TMF´s arbejdstidsaftale.

Om dig
Du skal være i besiddelse af minimum almindeligt kørekort (kategori B), og du har erfaring fra lignende job.

Det vil desuden være en fordel, hvis du har certifikat i ”Vejen som arbejdsplads” (AMU-kursus), men det er ikke et krav, da vi sørger for, at det vil blive erhvervet.

Nogle af de medarbejdere, vi har brug for, skal have maskinerfaring med græsklippere, fejemaskiner og komprimatorvogne.

Endvidere forventer vi, at du er

  • ansvarsbevidst, morgenfrisk og stabil
  • serviceorienteret og med lyst til at arbejde i team
  • udadvendt, omgængelig, fleksibel og har gode samarbejdsevner
Vi tilbyder
Du får et afvekslende job på en miljøbevidst arbejdsplads med gode kollegaer.

Vi vil selvfølgelig sørge for en oplæring i forhold til nogle af vores specialopgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der er indgået en arbejdstidsaftale mellem 3F og TMF, som omfatter alle specialarbejdere og gartnere i Byens Drift. Aftalen danner grundlag for en fælles kultur og en fleksibel drift tilpasset byens behov.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte enhedschef Morten Hjortgaard Christiansen på 2715 8697. Bemærk venligst at du kan kun ringe på hverdage i tiden mellem 10.00-12.00.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. december 2019

Ansøg nu

Job info

Firma

Koncernservice og Koncern IT

Telefon nummer

29667631

Arbejdssted

Københavnsområdet, Borups Allé 177 2400 København NV

Jobannoncen oprettet

29. november 2019

Jobannoncen udløber

12. december 2019