Kirkesanger

Midtjylland, Holdgårdsvej 140, 7260 Sønder Omme

En stilling som kirkesanger ved Østerby Kirke i Sdr. Omme Fængsel er ledig og ønskes besat senest den 1. januar 2020 eller efter aftale. 

Stillingen er på ca. 6 timer pr. uge. Arbejdstiden forventes at ligge på søn– og helligdage samt hver anden tirsdag kl. 19-20. 

Vi forventer naturligvis, at du har en god sangstemme i forhold til at synge kirkerummet op. Du skal kunne synge både gamle og nye salmer og være interesseret i at synge enkelte rytmiske sange. 

Vi forventer at du:

  • Er mødestabil
  • Er rolig, opmærksom og nærværende, når uforudsete ting opstår
  • Viser respekt over for kirkens brugere og handlinger
  • Er positiv og har et godt humør

Hvis du har erfaring og er fortrolig med gudstjenesten og kirkelige handlinger er det er fordel, men ikke et krav.

Ansættelse sker på individuelle vilkår ved Grindsted sogns menighedsråd og aflønnes pr. time i henhold til takst fastsat gennem forhandling med Dansk Kirkemusiker Forening (i udgangspunkt 160,74 kr/time i nutidskroner).

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Kirsten Esbjerg på telefon 61129067 eller pr. mail KIES@KM.DK. 

Ansøgningen med relevante bilag sendes til fængselspræst Kirsten Esbjerg pr. mail senest den 12. december 2019 kl. 08.00.

Ansættelsessamtale og sangprøve forventes at finde sted i uge 51.

Midt i Statsfængslet ved Sdr. Omme ligger Østerby kirke og knejser med sit slanke spir og lyser med sine smukke glasmosaikker. Morgen og aften lyder den sprøde klang af kirkeklokken. Kirken blev indviet i 1992 efter 4 års arbejde, hvor indsatte og ansatte sammen med arkitekt Kristian Kristiansen og kunstnerne Britta Madsen og Søren Gøttrup byggede på ruinerne af den gamle hestestald. De økonomiske midler var små, men resultatet er unikt.

Der afholdes gudstjeneste i kirken om søndagen, og dagligt fungerer kirken som et fristed for de indsatte med en lille café og forskellige kulturelle arrangementer i ugens løb. Ligeledes har præsten sit kontor i kirkebygningen

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

Grindsted Menighedsråd

E-mail

grindstedorganisten@mail.dk

Telefon nummer

30238949

Arbejdssted

Midtjylland, Holdgårdsvej 140, 7260 Sønder Omme

Jobannoncen oprettet

29. november 2019

Jobannoncen udløber

12. december 2019