Struktureret administrativ kollega til Plan & Udvikling i Hedensted Kommune

Midtjylland, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted

Om jobbet

Vi søger en administrativ kollega til en nyoprettet stilling i Plan og Udvikling i Hedensted Kommune.

Kommunen er en decentralt opbygget kommune, som støtter op om udviklingen af vores lokalområder – det vi også kalder Hedenstederne. Vi arbejder for at sikre mulighederne for udvikling. Det gør vi blandt andet ved at sørge for, at der er grunde til salg for dem, der vil bosætte sig, og muligheder for at fællesskab og virksomheder kan udvikle sig.
Vi leder efter en administrativ kollega, der får til opgave at hjælpe med det administrative arbejde med køb og salg af byggegrunde og ejendomme. Du vil også skulle hjælpe kollegerne på planområdet med en lang række opgaver som f.eks. upload af planer til Plandata, servitutundersøgelser, administration af matrikulære sager, opdateringer af fælles skabeloner, telefonpasning med meget mere.

 

Din profil

Den kommende kollegas hovedopgave bliver altså at understøtte grundsalgsarbejdet og at bistå med teknisk hjælp ved udarbejdelse af kommune- og lokalplaner. Din faglige baggrund er ikke afgørende, men du kan for eksempel være uddannet finansøkonom eller landmålingstekniker. Vi leder efter en profil, der gerne har administrativ erfaring med køb og salg af ejendomme og en god teknisk indsigt i GIS og digitale systemer på planområdet. Du brænder for at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger og har lyst til arbejdet i en politisk ledet organisation. Du formår at arbejde struktureret og serviceminded og at være kommunens imødekommende ansigt udadtil ved salg af grunde m.v.

 

Derfor skal du vælge os

I Hedensted Kommune er alle afstande korte: Mellem borgere og politikere, mellem ledere og medarbejdere og mellem ansatte og politikere. Kulturen er præget af lyst og mod til i fællesskab at søge og afprøve nye veje og måder at løse vores opgaver på. Der er meget få regler og retningslinjer og ikke alt er defineret og fastlagt på forhånd i Hedensted Kommune. Denne ånd og kultur kommunikeres tydeligt: ”Vi drukner ikke i et stivnet hierarki”, og du får lov til at være et sted, hvor der ikke er langt fra ord til handling.


Du kan læse mere om Hedensted Kommune, vores værdier og arbejdsgrundlag her: https://www.hedensted.dk/om-kommunen


Du kan også se vores markedsføringsfilm ”Et sted mellem Horsens og Vejle #1-6” her: https://www.youtube.com/watch?v=a-Ca1R6TQQo

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer og med mulighed for flekstid. Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

 

Hvis du vil vide mere

Har du brug for at vide mere om os og om stillingen, kan du kontakte Leder af Plan & Udvikling Karina Kisum Jensen på tlf. 2331 1615 og via e-mail til karina.k.jensen@hedensted.dk eller seniorkonsulent Jonna Møller på tlf. 2324 6347 og via e-mail til jonna.moller@hedensted.dk

 

Ansøgning

Skriv en ansøgning med relevante bilag og hvorfor du søger jobbet.
Ansøgningsfristen er den 11. januar 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 4 med henblik på ansættelsesstart 1. marts 2020.

 

Om os

Stillingen er organisatorisk placeret i Plan & Udvikling, hvor vi køber og sælger byggegrunde og ejendomme, markedsfører vores kommune som et rigtigt godt sted at bosætte sig, udarbejder kommune- og lokalplaner, søger fondsmidler til udvikling af nye spændende projekter og i det hele taget arbejder målsat på at sikre den bedste udvikling for vores kommune. Du får arbejdsplads på rådhuset i Hedensted, der ligger meget tæt på togstationen. Plan og Udvikling er organisatorisk en del af PKØ (Politisk Koordination & Økonomi), og vi har et bredt samarbejde med meget store dele af den kommunale organisation, med byrådet og med borgere og virksomheder.

Ansøg nu

Job info

Firma

Rådhuset Hedensted

E-mail

thomas.frank@hedensted.dk

Telefon nummer

61602048

Arbejdssted

Midtjylland, Niels Espes Vej 8, 8722 Hedensted

Jobannoncen oprettet

30. november 2019

Jobannoncen udløber

11. januar 2020