Randstad søger mødebooker til mediebranchen

Københavnsområdet, 2100 København Ø

For vores kunde Out of Home Media søger Randstad lige nu en mødebooker, der ønsker at blive en del af et team med mediebranchens skarpeste kollegaer.

Hvem er Out of Home Media?
Out of Home Media er Danmarks største udbyder af busreklamer, og på blot to år er de blevet Danmarks andenstørste outdoor-bureau. Lige nu ekspanderer de derfor i deres salgsteam i København, som du kan blive en del af.

Out of Home Media er et dynamisk outdoor-bureau, som gik i luften januar 2014 med en eksklusiv kontrakt med Danmarks største busselskab Arriva. Siden da har de haft rigtig travlt, da de har indgået nye samarbejdsaftaler, bl.a. med Dansk Supermarked.


Om dig:
Du ønsker en karriere inden for medieverdenen, og du besidder følgende egenskaber:

• Du er resultatorienteret
• Du er proaktiv og selvstartende
• Du har en god telefonstemme og et godt humør
• Du har vindermentalitet
• Du udviser en høj grad af selvstændighed

Du forstår, at det kræver en indsats fra din side for at opnå succes. Du motiveres af en udfordrende hverdag og trives i et konkurrencepræget, travlt og ungdommeligt dynamisk miljø. Du får base i København, hvor du får dit eget budget og ansvar for at nå de opstillede mål. Dette altid med de bedste sparringspartnere til at støtte dig.

Løn:
Grundløn og attraktiv bonus.


Ansøg: 
Lyder dette som noget for dig, så klik på "Ansøg", og vedhæft dit CV og et par ord om, hvorfor vi skal vælge dig. Du er også meget velkommen til at sende os en videoansøgning på mail: frank.jensen@randstad.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulent Frank Jensen på tlf 2760 9954.

Om Randstad: 
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Ansøg nu

Job info

Firma

RANDSTAD A/S

Telefon nummer

86129588

Arbejdssted

Københavnsområdet, 2100 København Ø

Jobannoncen oprettet

02. december 2019

Jobannoncen udløber

31. december 2019