HR Udviklingskonsulent

Sønderjylland, Rådhustorvet 10, 6400 Sønderborg

Har du styr på din HR udviklingsværktøjskasse? Kan du med lige dele ansvar og selvstændighed drive og facilitere centrale udviklingsforløb for kommunens ledere og ansatte? Rimer HR og digitalisering også på hinanden i din verden?

I Sønderborg Kommune leder vi efter en erfaren og tillidsvækkende HR Udviklingskonsulent, der har lyst og energi til at spille med på HR holdet. Udviklingshuset HR er Sønderborg Kommunes centrale HR funktion. Herfra driver vi en række etablerede tværgående HR koncepter, der tilbydes Sønderborg Kommunes seks forvaltninger. Du vil blandt andet få ansvaret for at udvikle og eksekvere på disse, samtidig med at du selvstændigt og med stor samarbejdsevne, kommer til at løse opgaver inden for generel kompetenceudvikling, HR systemer (rekruttering, MUS mm.) og ledelsesbetjening.         

Hvad skal du lykkes med?

For at sige det kort, skal du som HR udviklingskonsulent:

  • Beskæftige dig med den centrale ledelses- og talentudvikling, herunder "Onboarding for nyansatte ledere", og "tværgående ledelsesmoduler"
  • I samarbejde med kollegerne sikre at Udviklingshuset har det rette kursus- og kompetenceudviklingsudbud, i tråd med Sønderborg Kommunes kompetencestrategi og tværgående indsatsområder
  • Være med til at sætte tværgående fokus på employer branding og rekruttering generelt, i samarbejde kommunikationsafdelingen og øvrige interessenter.
  • Tage teten på digitalisering af HR
  • Være projektleder- eller deltager på tværgående HR projekter
  • Ad hoc administrative opgaver

Hvilke forventninger har vi til dig?

Du er en stærk relationsopbygger, du er autentisk og naturligt tillidsvækkende. Du har en udviklet organisationsforståelse, har øje for de mange forskelligheder der karakteriserer en stor organisation, samtidig med at du har fokus på det der samler, det store fællesskab og tværgående samarbejde.

Du har forståelse for, at du arbejder i en politisk styret organisation, og ved at dagligdagen kan byde på modsatrettede krav og forventninger der skal balanceres.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Har en HR relevant uddannelse og/eller erfaring fra en lignende stilling
  • Har bred erfaring med leder- og talentudvikling
  • Befinder dig fagligt og erfaringsmæssigt godt i en undervisningssituation og i facilitering af processer

Hvad kan vi tilbyde?

I Udviklingshuset HR har vi en uformel omgangstone, og en hverdag præget af humor, gensidig respekt og fokus på et godt arbejdsmiljø. Du vil opleve en kultur præget af frihed under ansvar, hvor den selvstændige opgaveløsning ikke må stå i vejen for, at vi spiller hinanden gode, som en del af et arbejdsfællesskab.

Hvem er vi?

Stillingen som HR udviklingskonsulent er organisatorisk placeret i afdelingen HR- og Arbejdsmiljø i Kommunaldirektørens Stabe, hvor du referer til Chefen for HR- og Arbejdsmiljø.

Du vil være ansat i Leder- og kompetenceudviklingsteamet, der består af to specialister inden for kursus- og kompetenceudvikling, og en Chefkonsulent med ansvar for Leder- og talentudvikling

Din arbejdsplads vil primært være i Udviklingshuset HR – Skolevej 4 i Havnbjerg på Nordals. 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er en fast stilling på fuldtid og ønskes besat pr. 1. marts 2020. Løn i henhold til aftale mellem faglig organisation og Sønderborg Kommune.

Vi gør opmærksom på at Sønderborg Kommune er en røgfri arbejdsplads fra 1. januar 2020.

Ansøgningsfristen for stillingen er den 6. januar 2020. Vi gennemføre samtaler 13. januar 2020.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved HR-og arbejdsmiljøchef Aase Henriksen 2790 5381 og chefkonsulent Malene Kragh Andersen 2790 7540


Ansøg nu

Job info

Firma

HR og Arbejdsmiljø

Telefon nummer

63336802

Arbejdssted

Sønderjylland, Rådhustorvet 10, 6400 Sønderborg

Jobannoncen oprettet

02. december 2019

Jobannoncen udløber

06. januar 2020