Pressekonsulent til teknik- og miljøborgmesteren i København

Københavnsområdet, Borups Allé 177 2400 København NV
Den grønne dagsorden er rykket højt op på politikernes og mediernes dagsorden. Nu kan du få muligheden for at præge den.

Skal cyklisterne have bedre forhold på bekostning af bilisterne? Skal københavnerne sortere mere af deres affald til genanvendelse, eller skal vi lade flammerne tage det på byens forbrændingsanlæg? Skal kommunens begrænsede ressourcer prioriteres i byens velstillede bydele eller i de udsatte boligområder?
Hvis du søger denne stilling, får du et ansvar for, at der på daglig basis bliver leveret meningsfyldte svar fra Københavns teknik- og miljøborgmester på disse og mange andre spørgsmål til journalister og via de sociale medier.

Vores nuværende pressechef er det næste halve år blevet konstitueret i stillingen som sekretariatschef. Derfor har vi frem til sommerferien brug for en pressekonsulent til at hjælpe borgmesteren med at komme ud i pressen og på de sociale medier. Du får solid faglig støtte til opgaven fra en anden dygtig og erfaren pressekonsulent.
Herudover rummer sekretariatet 20 kollegaer, der hver dag i et fantastisk fællesskab sikrer en god og professionel betjening af borgmester, direktion og Teknik- og Miljøudvalget i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i forvaltningen.

Det er selvfølgelig en klar fordel, hvis du har erfaring fra lignende stillinger. Men vi har også en god evne til at spotte upoleret talent og kan hjælpe dig med at indfri dit potentiale. Herudover lægger vi vægt på, at du er en god kollega, der kan lide at blive mødt af et smil på læben, selvom dagene til tider kan være hektiske.

Det gør vi os af forestillinger om dig

  • Du har næse for de gode historier, og du kan få journalister til at interessere sig for dem
  • Du kan formidle selv komplekse og tekniske problemstillinger på en vedkommende måde
  • Du har forståelse for mediernes døgnrytme og journalisternes behov
  • Du har en stor kærlighed til København på grund af byens fokus på miljø, klima og ønsket om at udligne forskellene mellem de velstillede og udsatte boligområder
  • Du har lyst til at blive en del af et velfungerende fællesskab og bidrage aktivt til det
Det kan vi tilbyde dig

  • At blive en del af et fællesskab med mange fagligheder og et fælles mål om at gøre København til en bedre by at leve i
  • Et socialt fællesskab, der drejer sig om andet og mere end arbejde
  • Erfaring med pressearbejde fra en af Danmarks mest medieomtalte kommunale forvaltninger
Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte konstitueret sekretariatschef Morten Rixen på 5168 0619 eller pressekonsulent Andreas Hein på 5136 4494.

Tiltrædelse senest den 1. februar 2020 og meget gerne før.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV.

Søg via nedenstående link senest mandag den 16. december 2019
Vi vil gennemføre samtaler i uge 51.

Ansøg nu

Job info

Firma

Koncernservice og Koncern IT

Telefon nummer

29667631

Arbejdssted

Københavnsområdet, Borups Allé 177 2400 København NV

Jobannoncen oprettet

02. december 2019

Jobannoncen udløber

16. december 2019