Teknisk designer / Konstruktør (Projektleder)

Fyn, Kastanievej 5, 5672 Broby

Teknisk designer / Konstruktør (Projektleder)

For kunde på Fyn søger vi profilen som er målrettet, dygtig, udadvendt og selvstændig. Du er omhyggelig og struktureret i dit arbejde og har god erfaring inde for teknisk tegning, samt at være en del af ”holdet” i virksomheden – se nedenstående, måske er det DIG vi søger ...

Stillingen

Vi lægger vægt på, at du er målrettet og resultatorienteret. Rådgivning og samarbejde omkring de ”rigtige” løsninger for vores produktion og kunder, er vigtige områder og områder du kan håndtere med flid og dygtighed. Du er naturligvis virksomhedens ambassadør og udviser stort engagement over for kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

Du er ligeledes typen som er arbejdsom og er ikke bange for at tage ”arbejdshandskerne” på for at træde i karakter.

Kvalifikationer

Du har god og solid erfaring inden for Teknisk tegning, herunder hvad kvalitet og gode løsninger betyder for at kunne leverer ”varen”. Du har en relevant uddannelse som ingeniør, maskintekniker, teknisk designer eller lignende. Du er erfaren IT bruger og kan håndtere følgende programmer: SolidWorks, Inventor, Microsoft Office og AutoCad 2D. (Det er en fordel hvis du er superbruger i SolidWorks – 3D). Du har mod på udfordringer og har nemt ved at tilpasse dig nye arbejdsgange. Du er ligeledes vant til at blive målt på din arbejdsindsats med resultat for øje. Dit engagement, vilje og interesse er vigtig for at du kommer til at fungere godt, både som selvstændig person, men også i dit samarbejde med dine kommende kollegaer. Arbejdsopgaver er som følger: Udarbejde styklister og detail-tegninger til produktionen – Andre opgaver i relation hertil, herunder dokumentation.

Personprofil

Du er udadvendt, imødekommende, struktureret, proaktiv og ser muligheder frem for begrænsninger. Du går gerne forrest og er en god loyal ambassadør for virksomheden. Du arbejder godt selvstændigt, men er også en god teamplayer og går efter målsætning med gode resultater. Vi ser gerne at du har et stort smil på læben, har gå-på-mod, er frisk, dynamisk, fremadrettet og positiv.

Vi tilbyder

  • En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed fokuseret på yderligere vækst
  • Store muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Kompetente kolleger og daglige udfordringer
  • God løn og pensionsordning

Tiltrædelse

Så hurtigt som muligt, men vi venter gerne på den rette.

Send din ansøgning

Kan du se dig selv i denne stilling, så send ansøgning samt tilhørende CV og referencer til NYGAARD & CO., e-mail: ove@nygaardco.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Ove Nygaard på telefon: 3031 0908.

Alle ansøgninger behandles fortroligt og der indkaldes løbende til samtaler.

Virksomheden vi ansøger for, fremstiller sprøjte-/tørrekabiner og andre typer overfladebehandlingsanlæg til industriel anvendelse, bl.a. inden for vindmølleindustrien, offshore, defence, transportmateriel, landbrugsmaskiner samt anden maskinindustri. Vores anlæg sælges både i Danmark og på en række eksportmarkeder.

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

NYGAARD & CO. v/Ove Nygaard

Telefon nummer

30310908

Arbejdssted

Fyn, Kastanievej 5, 5672 Broby

Jobannoncen oprettet

02. december 2019

Jobannoncen udløber

15. januar 2020