Vicedirektør til Decentral og Digital Erhvervsfremme Erhvervsstyrelsen

Københavnsområdet, Langelinie Allé 17 2100 København Ø
Vi søger en fagligt stærk vicedirektør, som kan lede arbejdet med at skabe en effektiv og sammenhængende decentral erhvervsfremme, som møder lokale behov og udfordringer.

Jobbet som vicedirektør i Decentral og Digital Erhvervsfremme
Du får ansvaret for styrelsens arbejde med den decentrale erhvervsfremme. Dette indebærer bl.a. ansvaret for sekretariatsbetjening af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og udmøntning af de decentrale erhvervsfremmemidler, samt vores arbejde i forhold til Erhvervshusene. Du får desuden ansvaret for den nye digitale platform Virksomhedsguiden, der giver virksomhederne adgang til information og vejledning digitalt, fungerer som en indgang til hele erhvervsfremmesystemet og understøtter den decentrale erhvervsservice. Herudover får du ansvaret for Erhvervsstyrelsens indsats for at gøre styrelsen mere datadrevet og udnytte data til at skabe bedre løsninger for os selv og vores kunder.

Du indgår i en direktion med fem vicedirektører, som arbejder tæt sammen på tværs af områderne. Dine medarbejdere er ansat i henholdsvis Silkeborg og København, og da det forventes, at du er til stede på begge lokationer, må du påregne en del rejseaktivitet.

Stillingen kræver et bredt indblik i erhvervspolitikken samt en stor interesse og forståelse for de lokale vilkår, der gør sig gældende i forskellige dele af landet, som kalder på særlige indsatser. Dernæst stiller stillingen krav om en forståelse på højt niveau af, hvordan digitale løsninger og brug af data kan skabe en bedre og mere målrettet erhvervsfremmeindsats samt understøtte styrelsens egne behov.

Vores kommende vicedirektør
Du har forståelse for hverdagen i en politisk styret organisation og forstår at navigere i samspil med mange interessenter og samarbejdspartnere. Du har en akademisk samfundsfaglig uddannelse og dokumenteret ledererfaring på højt niveau, samt et karriereforløb der kan matche jobbet som vicedirektør i en ambitiøs styrelse.

Vores ønsker til en vicedirektør er desuden, at:

  • Du sætter retning og klare mål for udviklingen af dine områder
  • Du har strategisk overblik og stærke analytiske evner
  • Du tager ansvar og følger ting til dørs
  • Du skaber resultater i tæt samarbejde med andre
  • Du understøtter trivsel og gode arbejdsvilkår
Om Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Stillingen er klassificeret i løngruppe 2. Ansættelsen sker i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten af 17. juni 2009 og besættes på åremål.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Katrine Winding på tlf. +45 35 29 10 18. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38 eller mail caluje@em.dk.

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på søg stillingen og send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest onsdag den 18. december 2019.

Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge.

Ansøg nu

Job info

Firma

Erhvervsstyrelsen

Arbejdssted

Københavnsområdet, Langelinie Allé 17 2100 København Ø

Jobannoncen oprettet

03. december 2019

Jobannoncen udløber

18. december 2019