Inklusionspædagog til Tinderhøj Skole - Grøn profilskole

Københavnsområdet, Fortvej 71, 2610 Rødovre

Om jobbet
Tinderhøj Skole søger en uddannet pædagog til en stilling på 37 timer om ugen til vores Pædagogiske Indsatsteam (PIT).

PIT er et flerfagligt team og består af inklusionspædagog og -lærer, læse-/testvejleder, skolepsykolog, skolekonsulent og ledelse. 

Dine opgaver bliver at igangsætte, understøtte og evaluere både foregribende og indgribende indsatser og tiltag. Vi arbejder hele tiden med fokus på de læringsfællesskaber, som børnene indgår i. Opgaverne kan både være rettet mod klasser, grupper og enkelte børn, hvor du både kan deltage i undervisningen og have opgaver udenfor undervisningen. Din opgave vil desuden være at vejlede, supervisere og være sparringspartner både i PIT og for enkelte kollegaer og teams.

Vores kerneopgave lyder: Alle børn skal blive så dygtige, som de kan, så de kan lykkes som hele mennesker. Sammenholdt med skolens motto: ”Lær, leg, lev”, forsøger vi hver dag at have fokus på de læringsfællesskaber, vi skaber for børnene.

 

Din profil
Vi søger en uddannet pædagog med solid viden om og erfaring med specialpædagogik og inklusion.

Du brænder for at gøre en forskel og er nysgerrig i forhold til børnene. Det er vigtigt, du kan bruge din uddannelse og øvrige viden til de børn, der har brug for lidt ekstra støtte i en periode.

Vi har brug for en holdspiller, der også kan arbejde selvstændigt og tage hurtige beslutninger, når situationen er til det.

Godt humør er en nødvendighed, da vi i en travl professionel hverdag har en uformel tone og omgangsform.

 

Derfor skal du vælge os
Tinderhøj Skole har godt 490 glade og dygtige børn, 43 lærere og 16 pædagoger. Vi arbejder hver dag for, at vores børn får det bedste skoletilbud med en hverdag, som er præget af respekt og tillid.

Tinderhøj Skole og SFO er en ”Grøn Profil Skole”. Det er en holistisk integration i både læringen og legen på skolen, og her arbejdes med natur og bæredygtighed. Vi integrerer det i fagenes indhold, skolens didaktiske tilgang, vores fysiske rammer og organiseringen af hverdagen i både skole og SFO.

Som inklusionspædagog på Tinderhøj Skole får du mulighed får at være del af et tværfagligt samarbejde i det nystartede PIT. Du får en varieret og spændende hverdag, med mulighed for faglige udfordringer indenfor inklusionsområdet, og mulighed for at arbejde med en masse dejlige børn.   

Du bliver en del af et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vi passer på hinanden samtidig med, at vi udvikler det professionelle samarbejde.

Tinderhøj Skole og SFO ligger i den nordlige del af Rødovre Kommune. Vi afsluttede sidste år en stor renovering, og har derfor virkelig gode fysiske rammer med masser af plads. Udearealerne byder blandt andet på en ny legeplads og store grønne områder, som vores glade børn sætter stor pris på.

 

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Du kan begynde 1. februar 2020 eller snarest derefter.

 

Hvis du vil vide mere
Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte skoleleder Lars Rye Vadmand på 36 37 82 82.

Arbejdssted: Tinderhøj Skole, Fortvej 71.

 

Ansøgning
Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 18. december 2019. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler 6. januar 2020.

 

Om os
Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivselsordning med kaffe og the, samt en sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Ansøg nu

Job info

Firma

Tinderhøj Skole

Telefon nummer

36 37 82 82

Arbejdssted

Københavnsområdet, Fortvej 71, 2610 Rødovre

Jobannoncen oprettet

03. december 2019

Jobannoncen udløber

18. december 2019