Erhvervsstyrelsen søger 2 sagsbehandlere til LAG-sekretariat i Nykøbing Falster (barselsvikariater)

Øvrige Sjælland, Slotsgade 1, 2 4800 Nykøbing F
Brænder du for at arbejde med udvikling af landdistrikterne? Har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø, og vil du være en del af understøttelsen af LAG-midlerne? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen
LAG-sekretariatet administrerer EU-tilskudsordningerne LAG (lokale aktionsgrupper) og FLAG (Hav- og Fiskeriudviklingsprogram for lokale aktionsgrupper i fiskeriområder). Tilskudsordningerne er vigtige redskaber i bestræbelserne på at skabe attraktive levevilkår og arbejdspladser i landdistrikterne samt sikre en grøn omstilling. Tilskudsmodtagere er foreninger, virksomheder og borgere, der brænder for udvikling af deres lokalområde. Se mere på www.livogland.dk.

LAG-Sekretariatet er opdelt i Team Sagsbehandling og Team Support og Jura. Stillingen er placeret i Team Sagsbehandling.

Team Sagsbehandling træffer afgørelse om tilsagn, ændringer, udbetalinger, drift og kontrolsager. Team Support og Jura har ansvaret for områdets arbejds- og lovgrundlag, vejlednings-, tilsyns- og kontrolopgaver og har kommunikationen med de lokale aktionsgrupper og andre samarbejdspartnere. De to teams arbejder tæt sammen i hverdagen.

Dine arbejdsopgaver vil primært ligge inden for følgende områder:

  • Legalitetssikring og sagsbehandling af indkomne ansøgninger
  • Vejledning af ansøgere og koordinatorer
  • Deltagelse i tværfagligt samarbejde med team Support og Jura om arbejdsgrundlag mv.
Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.  

Om dig
Du er kontoruddannet og har erfaring med konkret administrativ sagsbehandling, herunder måske erfaring med BTAS eller tilsvarende administrativt system. Kendskab til EU-tilskudsadministration vil være en fordel.

Stillingen kræver, at du kan nedbryde komplicerede regler og omsætte dem til praksis, og du skal have en god forståelse for tal, økonomi og it.

Det er en fordel med gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt, da stillingen omfatter løbende vejledning af ansøgere. Du skal kunne lide at kommunikere med både kollegaer, ledelse, ansøgere og samarbejdspartnere.

Som person er du systematisk, vedholdende og detaljeorienteret og evner at skabe overblik.

Vi lægger vægt på, at du er åben og udadvendt og kan arbejde selvstændigt men også, at du har interesse for at indgå i et lille team af medarbejdere, der arbejder tæt sammen.

Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har ca. 700 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet. Dit ansættelsessted vil være i Nykøbing Falster.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelse sker efter overenskomst for Kontorfunktionærer i Staten (HK). Der er tale om 2 barselsvikariater på fuld tid (37 timer) med tiltrædelse primo januar 2020.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Morten Boye Hansen på tlf. +45 35 29 12 12. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling”-knappen eller søg via ansøgningsmodulet på https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest tirsdag den 16. december.

Samtaler forventes afholdt i uge 51.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge.

Ansøg nu

Job info

Firma

Erhvervsstyrelsen, Nykøbing Falster

E-mail

caluje@em.dk

Telefon nummer

91337038

Arbejdssted

Øvrige Sjælland, Slotsgade 1, 2 4800 Nykøbing F

Jobannoncen oprettet

03. december 2019

Jobannoncen udløber

17. december 2019