Faglærer til automatikteknikeruddannelsen

Sønderjylland, Hilmar Finsens Gade 18, 6400 Sønderborg

FAGLÆRER TIL AUTOMATIKTEKNIKERUDDANNELSEN

 

Har du erfaring med automation og behersker håndværket på et højt fagligt og teoretisk niveau? Har du lyst til at dele din viden med andre og sammen med vores undervisningsteam løfte de mange spændende og udfordrende opgaver på det automatiktekniske område?

 

Jobprofil

Som faglærer på automatikuddannelsen ved EUC Syd, Sønderborg vil dine arbejdsopgaver primært bestå af tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af undervisningen i automatikuddannelsen. Du vil både skulle undervise lærlingehold og efteruddannelseshold. Udvikling af læringsaktiviteter og læringsmidler vil også være en del af det daglige arbejde.

 

Personprofil:

Søger du stillingen som faglærer, er det et krav, at:

  • Du har en relevant faglig baggrund indenfor automationsområdet som fx automatiktekniker eller elektriker med styring/regulering som speciale.
  • Du meget gerne har minimum fem års erhvervserfaring og eventuelt kombineret med en overbygning på uddannelsen.
  • Arbejdet med mennesker motiverer dig, og du har en naturlig forståelse for elevernes individuelle behov. Du har gode almene IT-færdigheder og kan formidle faglige problemstillinger på en lettilgængelig måde.
  • Du som person er positiv af natur og ser muligheder frem for begrænsninger.
  • Du har lyst til at indgå i et teamorienteret undervisningsmiljø og tager medansvar for at løse opgaverne.

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneskelighed. Vi er teamorganiseret og prioriterer mange ressourcer på løbende at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente, spændende og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.  

 

Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår jævnfør Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 i tjenestemandslignende stilling, samt cirkulære om løn for lærere ansat på tjenestemandslignende vilkår på erhvervsskoler. Lønnen bliver fastsat efter principperne for ”Ny løn”.

Der er knyttet prøvetid på 2 år samt en attraktiv pensionsordning til stillingen.

Ansøgere uden pædagogisk uddannelse skal gennemføre en pædagogisk diplomuddannelse senest 4 år efter ansættelsen.

 

Nærmere oplysninger:

Vil du vide mere, kan du henvende dig til afdelingschef Leif Elsborg på tlf. 51314795 eller via mail på LKE@eucsyd.dk

 

Ansøgning:

Skriftlig ansøgning sendes elektronisk via vores hjemmeside,
www.eucsyd.dk > Om EUC Syd > Karriere hos EUC Syd.
Ansøgningsfrist: Er den 12. januar 2020.

 

EUC Syd er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

EUC Syd er en af Danmarks største tekniske skoler med en omsætning på ca. 260 mio. kr. og 350 ansatte. Vi udbyder EUD-uddannelser, EUX, HTX, IB og en bred vifte af AMU- og efteruddannelsesaktiviteter. Geografisk er skolen placeret i de fire sønderjyske byer: Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa.

Ansøg nu

Job info

Firma

EUC Syd

Telefon nummer

74124242

Arbejdssted

Sønderjylland, Hilmar Finsens Gade 18, 6400 Sønderborg

Jobannoncen oprettet

03. december 2019

Jobannoncen udløber

12. januar 2020