Driftschef for Streetfood i Esbjerg

Sønderjylland, Kongensgade 34, 6700 Esbjerg

Esbjerg Streetfood er byens genopståede mad- og kulturhus, som åbner i marts 2020. Vi er altså en ny organisation, der de sidste 5 måneder har været under udvikling og genopbygning.

Vi vil med stedet danne kulisserne for et frirum i byen, hvor mennesker kan samles om kvalitets-streetfood og oplevelser, der udvider byens kulturliv. Vi elsker mangfoldighed og velkommer mennesker på tværs af kulturer, generationer og baggrunde, i uformelle omgivelser med sjæl og historie. Vi ser Esbjerg Streetfood som et fællesprojekt og tror på, at det skal løftes i et fællesskab mellem dygtige medarbejdere, engagerede iværksættere og ildsjæle fra lokalområdet.

Som Driftschef i Esbjerg streetfood bliver du en del af en dedikeret ledelsesgruppe, der i fællesskab tager ansvar for udviklingen af stedet. Vi vil løbende arbejde på at forbedre vores indsatser og resultater, så vi kan tiltrække de dygtigste medarbejdere, iværksættere, ildsjæle og en masse gæster i vores Streetfood.

Faglighed og Ledelse

Som driftsansvarlig varetager du i samarbejde med direktøren det overordnede ansvar for forretningen Esbjerg Streetfood. Du kommer til at indgå i fastlæggelsen af forretningens strategi samt den daglige ledelse af stedet. Du får til opgave at udvikle og fastsætte rammerne for en ledelsesafdeling på 4 medarbejdere og en gruppe på ca. 50 dedikerede driftsmedarbejdere i højsæson. Kompetencerne i organisationen spænder vidt, fra medarbejdere med stor erfaring til nye, unge og iderige mennesker.

Desuden bliver det dit ansvar at have det daglige overblik over forretningen samt vedligehold i samarbejde med direktøren. Du får yderligere ansvar for arbejdsopgaver som fastlæggelse og udvikling af forretningens KPIér, fremdrift og resultater.

Yderligere ansvarsområder:

- Produktsortiment

- Oplæring af medarbejdere

- Vagtplan

- Udarbejdelse af budgetter

- Udarbejdelse af procesoptimering

- mm.

Hvem er du?

- Du har en videregående uddannelse eller erhvervserfaring indenfor HORECA. Det er vigtigt, at du har indsigt i og erfaring med ledelse, budget og oplevelsesøkonomi, samt personalehåndtering, forhandling og drift.

- Du brænder for at engagere dine kollegaer, ledere og medarbejdere til at nå deres mål, og formår at udøve anerkendende, synlig og resultatorienteret ledelse.

- For at få succes i rollen forestiller vi os, at du er analytisk, motiverende, idérig og resultatorienteret i din ledelsesstil og at du er åben og imødekommende af natur, hvormed du let skaber gode og holdbare samarbejdsrelationer.

- Du kommunikerer klart og med gennemslagskraft, ligesom du besidder evnen til at lede og kommunikere på alle niveauer, både i skrift og på tale. Det primære kommunikationssprog er dansk, men da en del af vores stadeholdere er engelsktalende, er det samtidig et krav, at du kan begå dig skriftligt og mundtligt på engelsk.

Løn

Løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Dan Lia Christensen på tlf: 26255595. Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på dan@noxnetwork.dk Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

Selskabet af 13. august 2019 Esbjerg ApS

E-mail

dan@noxnetwork.dk

Telefon nummer

26255595

Arbejdssted

Sønderjylland, Kongensgade 34, 6700 Esbjerg

Jobannoncen oprettet

03. december 2019

Jobannoncen udløber

28. januar 2020