It-supporterelev til Folketingets Administration

Københavnsområdet, Christiansborg Slot 1 1218 København K
Har du lyst til at give Folketingets brugere mange forskellige typer it-support? Er du udadvendt og trives med at have kontakt med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye it-supporterelev.

Du bliver ansat med en kort uddannelsesaftale med en varighed på 1 år og får en uddannelsesplan med et varieret forløb inden for it-support til slutbrugere.

Dine primære arbejdsopgaver
Du er med til at hjælpe de ca. 1.200 it-brugere (medlemmer og ansatte) i huset i deres daglige arbejde med it og telefoni.

Du møder brugere, både i Folketingets servicecenter, via vores it-hotline-telefonsupport og ude hos brugerne rundtomkring på kontorerne i Folketinget. Du hjælper brugerne med hard- og softwareproblemer på pc (Windows og Office), iPhone og printere.

Din arbejdsplads
Du bliver en del af Folketingets enhed It-systemer. Her får du et alsidigt kendskab til Folketinget som arbejdsplads. It-systemer driver og supporterer Folketingets it-systemer. Vi varetager også mange andre serviceopgaver, bl.a. i Folketingets servicecenter. Vi er 29 engagerede kolleger, der arbejder med netværksdrift, it-support, projektledelse og andre serviceydelser. Vi fokuserer på it-sikkerhed, brugervenlighed og at yde alle en god service.

Din base vil være i enhedens it-supporterteam sammen med Folketingets øvrige 8 it-supportere, der løser forskellige opgaver inden for it og telefoni. Du kommer også til at samarbejde med:

  • systemteamet, der drifter servere, netværk og klienter, administrerer brugere og udstyr samt foretager projektledelse
  • det almene serviceteam, der yder forskellige former for service i Folketingets servicecenter
Den daglige leder af it-supporterteamet bliver din elevansvarlige og følger dig under elevforløbet.

Din profil
Du har afsluttet grundforløbet på en teknisk skole med bestået eksamen. Det er en fordel, hvis du har erhvervserfaring fra et fritidsjob eller lignende.

Du brænder for at yde den bedste service både til vores brugere og dine kolleger. Du er engageret, selvstændig og god til at snakke med folk. Du tager initiativ til at løse opgaver og tager ansvar for dem. Du er en holdspiller, og du er god til at lære fra dig med et smil. Du trives med en til tider hektisk hverdag, hvor tingene går stærkt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst og på en kort uddannelsesaftale med en varighed på 1 år.

Du er indstillet på, at du skal sikkerhedsgodkendes ved en eventuel ansættelse.

Information og ansøgning
Ring til it-chef Johanne Albjerg, tlf. 3337 3026, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist: Fredag den 20. december 2019 kl. 12:00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 3 og 4.

Du begynder i jobbet snarest muligt.

Ansøg nu

Job info

Firma

Folketingets Administration

Telefon nummer

33375613

Arbejdssted

Københavnsområdet, Christiansborg Slot 1 1218 København K

Jobannoncen oprettet

03. december 2019

Jobannoncen udløber

20. december 2019