Ernæringsassistent til Actona Company

Midtjylland, Smedegårdvej 6 7500 Holstebro

Vil du være med til at sikre kvaliteten af vores mad, og hver dag sørge for, at dine kollegaer får mad, der giver dem energi til arbejdsdagen. Du har passion for mad og trives i et køkken, hvor der hver dag laves mad til 220 kollegaer, og der anrettes mad til møder, når der er gæster fra ind- og udland.

I vores serviceteam går vi op i mad og god service, og som medarbejder bidrager du til, at vi sammen leverer i topklasse. Vi har fokus på madglæde og godt samarbejde, og derfor er god kommunikation, samarbejde og teamånd altafgørende kompetencer for vores næste kollega. Du bliver en del af et serviceteam på syv personer, og et stort hus med næsten 300 ansatte. Vi servicerer dagligt både kontor- og lagermedarbejdere med morgenmad, frokost, kaffe og frugt.

Serviceminded ernæringsassistent med faglig stolthed
Du trives i et køkken, og tager gerne ansvar for opgaverne. Du er inddragende og samarbejder godt sammen med andre, og brænder for at levere et højt niveau af service og mad. Med i bagagen har du en uddannelse inden for et relevant område, og du kan trække på dine erfaring fra et stort køkken. I presset situationer holder du hovedet koldt og bevarer overblikket. Med et godt humør og faglig stolthed bidrager du til at skabe en stærk vinderkultur og holdånd.

Vi forventer, at du:

 • Har en uddannelse som ernæringsassistent eller tilsvarende erfaring
 • Har erfaring fra arbejde i et stort køkken
 • Er en dygtig madhåndværker, gastronomisk interesseret og har en høj moral, hvad angår sensorisk kvalitet og hygiejne
 • Kan arbejde effektivt og have flere bolde i luften samtidig
 • Er en udpræget teamplayer og har et godt og smittende humør

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Forberedelse af morgenmad
  • Rugbrød, franskbrød og/eller boller med ost og pålæg
  • Forskellige morgenmadsprodukter som havregryn, müsli og cornflakes
 • Forberedelse af frokost
  • Rugbrød med pålæg
  • Salatbar
  • Dagens varme ret
 • Rengøring og oprydning efter begge måltider
 • Deltagelse i planlægningen af menuplaner
 • Kaffe, the og frugt til hele dagen

Arbejdssted - Tvis, Holstebro

Opstart – 1. januar 2020 eller hurtigst muligt

Stillingstype – Fastansættelser på 32 timer (Mandag til fredag kl. 7-14)

Ansøgningsfrist - 18. december 2019 - men vi holder løbende samtaler med mulige kandidater.

En arbejdsplads med internationalt miljø
Vi tilbyder et spændende job i en international, vækstorienteret virksomhed med en positiv vinderkultur. Holdånd og engagement er kerneværdier i det samarbejde, som du vil opleve blandt de 300 kompetente kollegaer. Desuden tilbyder vi en arbejdsplads med kantineordning, sundhedsforsikring, pensionsordning, personalekøb, rabatordninger og meget mere. Geografisk er vi centralt placeret kun fire km. fra motorvejen ved Holstebro.

Info - Du kan også læse mere om, hvordan det er at være ansat i Actona Company her - http://www.actona.dk/karriere/moed-dine-kollegaer/

Databeskyttelseserklæring
http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Actona Company A/S
Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter på verdensplan for mere end DKK 1,9 mia. Og beskæftiger på verdensplan over 1.350 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 35 år, og sælger i dag de to produktlinjer ACTONA og INTERSTIL til kunder i mere end 90 lande over hele verden. Se mere på www.actonacompany.com

Ansøg nu

Job info

Firma

Actona Company A/S

Arbejdssted

Midtjylland, Smedegårdvej 6 7500 Holstebro

Jobannoncen oprettet

03. december 2019

Jobannoncen udløber

18. december 2019