Områdeledere til Teknisk afdeling

Københavnsområdet, Hjortehøjsvej 1 2800 Kgs. Lyngby
U/NORD søger 2 områdeledere med ansvar for pedeller og drift af skolens 8 adresser i Nordsjælland

Tekniske service skal reorganiseres til gavn for uddannelserne på vores adresser i Hillerød, Lyngby, Frederikssund og Helsingør. Som områdeleder får du reference til bygningschefen og får personaleledelse for de tekniske servicemedarbejdere i området, der tæller 4 adresser. Du skal lede og koordinere den daglige drift med og gennem de daglige driftsansvarlige på hver adresse, samt i fællesskab med bygningschefen og den anden områdeleder lede og koordinere den daglige drift på det samlede område. Endvidere får du et tæt samarbejde med den tekniske stab der tæller en byggeteknisk projektleder og en administrativ medarbejder.

Om opgaven

 • Personaleledelse af ca. 10-15 medarbejdere
 • Lede og koordinere den daglige drift, både i eget område og på tværs af områderne, således at en fleksibel opgaveløsning er mulig.
 • Budgetansvar for dit område
 • Kortlægning og udarbejdelse af drifts- og vedligeholdelsesplaner for bygningerne
 • Udarbejde serviceaftaler (SLA) for den service som de tekniske servicemedarbejdere skal levere på hver enkelt adresse efter inddragelse af brugerne
 • Drive projekter og sørge for myndighedsgodkendelser, kvalitet og sikkerhed
 • Kortlægning af eksisterende aftaler med leverandører og samarbejdspartnere på tværs af en fusioneret skole samt bidrage til indgåelsen af nye aftaler, som dækker det samlede tekniske område.
 • Ud over opgaven som områdeansvarlig vil du få det daglige driftsansvar for en af de 4 adresser i dit område.
Din succes afhænger af din evne til at lede og koordinere de daglige opgaver, samt evner til at lægge planer og formå at implementere planerne i en praktisk orienteret kultur. Derfor evner du kombinationen mellem at arbejde i "helikopteren" med struktur og prioritering, have fingeren på pulsen i organisationen og skabe mening og engagement for medarbejderne. Du skal ligeledes være god til at inddrage brugere og interessenter, og kommunikere om de beslutninger der træffes.

Om dig

 • Du har erfaring med ledelse
 • Du har erfaring med at drive og styre en driftsorganisation med en høj grad af medarbejder- og brugerinvolvering
 • Du har gerne en håndværksmæssig baggrund eller erfaring fra lignende stilling
 • Som person har du et godt overblik og abstraktionsniveau, og du er struktureret og analytisk. Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, du møder folk i øjenhøjde og kommunikerer i et klart og ligefremt sprog.
 • Du er positiv, vedholdende og har et stort personligt drive der smitter.
 • Du kommer i mål med opgaverne og evner at sætte dine medarbejderes kompetencer i spil
 • Sidst, men ikke mindst, har du lyst til at sikre oplevelsen af en bygningsmasse og et udemiljø, der fremstår som en attraktiv sammenhængende ramme for uddannelsestilbuddene i Nordsjælland.
U/NORD tilbyder

Et job i et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø med fleksible arbejdsforhold, stabile og dygtige medarbejdere, og for den rette, gode udviklingsmuligheder. U/NORD er en kompleks organisation med højt tempo, hvor elever med forskellige baggrunde og fagligheder skaber liv på skolen og giver jobbet en ekstra dimension.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid, og du vil blive ansat som serviceleder i henhold til organisationsaftale for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F), med mulighed for forhandling af tillæg.

Du vil få fast arbejdssted enten i Hillerød eller i Lyngby, men du må forvente, at bruge en del af din arbejdstid på at køre rundt mellem de afdelinger, du er ansvarlig for. Kørekort er derfor et krav.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos bygningschef Henrik Greve Jørgensen.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 17. december 2019 kl. 08.00. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Send din ansøgning, CV og evt. eksamenspapirer via nedenstående link.

Søg stillingen og se mere om skolen på www.unord.dk.Ansøg nu

Job info

Firma

Lyngby Handelsgymnasium - Lyngby Gymnasium UNord

Kontaktperson

Vivi Petersen

Telefon nummer

91330054

Arbejdssted

Københavnsområdet, Hjortehøjsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

Jobannoncen oprettet

03. december 2019

Jobannoncen udløber

17. december 2019