Passioneret Java udvikler

Københavnsområdet, Kastellet 30 2100 København Ø
Elsker du at udvikle applikationer, der er robuste, genbrugelige og lette at udvide? Er du til nye teknologier i et miljø med stor diversitet og højt til loftet?

Så har du chancen for at blive vores nye kollega, og medlem af et spændende team, hvor dit bidrag gør en reel forskel for demokrati og stabilitet i verden.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig

Du vil komme til at arbejde med til Forsvarets Efterretningstjenestes (FE) mest ambitiøse platform, som FE’s analytikere er afhængig af, og derfor meget engageret i. Vores resultater kommer i brug med det samme, og vi får hurtig feedback – det giver optimale vilkår for den agile udvikling.

Arbejdet omfatter applikationsudvikling til, og visualisering af, big data, ofte med løsninger af meget høj kompleksitetsgrad. Du vil arbejde på et system til håndtering af FE’s indhentning, hvor du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, især på backend-udvikling.

Det siger din teamleder:

”Jeg er virkelig glad for den store diversitet blandt FE’s medarbejdere. Vores opgaver er spændende og fagligheden i top. FE’s overordnede opgave gør det meningsfuldt for mig at gå på arbejde.

Arbejdsklimaet i teamet er godt, ikke mindst fordi vi er rigtig forskellige. Det giver en masse faglige diskussioner, men vi går aldrig efter personen - vi går efter bolden. Det er vigtigt og lærerigt at se en løsning fra mange sider. Vi tager alle fra på det rugbrødsarbejde, der indimellem er, så alle også kan få del i de sjove opgaver.”

Du og din baggrund er vigtig

Du har interesse for Big Data-formidling og gerne forståelse for de underliggende abstraktioner. Det er afgørende, at du er holdspiller, helhedsorienteret og tænker i bæredygtige løsninger. Du har en god portion kreativitet og selvstændighed, og skal kunne lide at have med slutbrugerne at gøre, og du skal kunne sætte dig ind i deres behov.

Efterretningsarbejdet kræver ofte utraditionelle tankesæt og innovation. Vi har nogle faglige krav til dig, men du behøver ikke opfylde dem alle, bare du har fundamentet for at lære mere - så skal vi nok hjælpe med det.

Du har erfaring med:

  • Java (8+)
  • Spring Boot
  • Micro Service
  • REST
  • Security
  • GIT
  • Linux
Bonus, hvis du også kan:

  • Angular (v2+), TypeScript, JavaScript, ES6
  • Jenkins, Artifactory, Jira og Confluence
Din nye arbejdsplads

FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.

FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.

Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Stemningen i afdelingen er præget af holdånd, ildsjæle og åben sind. Du kommer til at arbejde med efterretningsdata i en central afdeling med gode kollegaer og alsidige sparringspartnere. Samtidig er du med til at styrke stabiliteten i verden.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen

Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest søndag den 5. januar 2020.

Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 4 og stiler mod en ansættelse fra 1. april 2020. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2226, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Indblik” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøg nu

Job info

Firma

Forsvarets Efterretningstjeneste

E-mail

fe0075@fe-ddis.dk

Telefon nummer

33325566

Arbejdssted

Københavnsområdet, Kastellet 30 2100 København Ø

Jobannoncen oprettet

03. december 2019

Jobannoncen udløber

05. januar 2020