Senior-projektchef til store anlægsprojekter i NCC Civil Engineering

Københavnsområdet, Arne Jacobsens Allé 15 2300 København S
Til større, spændende, innovative og bæredygtige anlægsprojekter på Sjælland søger vi en erfaren senior-projektchef, der kan være med til at præge fremtidens anlægsprojekter i NCC. 

Om NCC
Som bygge- og anlægsvirksomhed er NCC med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker.

Vi er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Vi ved, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere, og derfor gør vi meget for at etablere et højt, fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Vi er også en organisation, hvor fællesskab og humor er en betydelig faktor, og hvor ”fun at work” er noget, vi mener og hele tiden arbejder for. Alt i alt betyder det, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi selvfølgelig rigtig stolte af.


Om rollen
Du vil få rollen som den overordnet ansvarlige for projektets gennemførelse i overensstemmelse med NCC’s krav og forventninger, herunder levere de ønskede resultater ift. kundetilfredshed, arbejdsmiljø, tidsfrister og indtjening.  Der er pt. ca. 50 funktionæransatte i afdelingen, og projekters ressourcer sammensættes fra projekt til projekt.

I NCC er vi i stand til at håndtere projekter af en størrelse, hvor det ikke er alle, der kan følge med. Det er til din fordel, for det giver dig muligheden for at udvikle dig – både som leder og fagligt ved at drive komplekse projekter, som udfordrer de eksisterende standarder i branchen.

Du refererer direkte til områdedirektøren. 

Opgaver/ansvar/personaleledelse
 • Projektledelse af større projekter/eller flere mindre projekter i portefølje.
 • Være en synlig og tilgængelig projektchef i en afdeling med et højt uddannelsesniveau.
 • Løbende dialog med bygherrer og rådgiver.
 • Være rollemodel.
 • Udfordre og coache medarbejdere til opnåelse af forbedrede resultater.
 • Sikre, at de rette kompetencer er til stede i projektet.Sikre og facilitere professionel problemløsning i samarbejde med de involverede i projekterne.
 • Deltage i tilbudsgivning.

Dine faglige og personlige kompetencer

Du er en erfaren leder med solid teknisk baggrund. Vi lægger vægt på, at du har minimum 5-7 års erfaring fra en lignende rolle som projektchef eller projektleder fra anlægsbranchen med ansvar for projekter i størrelsen +50 mio. Du ved, hvordan man optræder som leder og rollemodel, og du kører ikke efter den gamle skole, men har en åben og imødekommende ledelsesstil.

Herudover ser vi gerne, at:
 • Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.
 • Du er udpræget people manager.
 • Du er ærlig, direkte og har gennemslagskraft til at skabe forandring gennem din ledelse og din likeability.
 • Du er vant til tæt kundekontakt og er en tillidsfuld og ærlig leder, der opnår respekt via din faglighed og bidrager til vores sociale liv.
 • Du understøtter NCC’s overordnede mål og handlingsplaner.
 • Du er en proaktiv og systematisk/praktisk problemløser og baserer dine valg på fakta.
 • Du er god til at spotte forbedringsområder og til at implementere forbedringer.
 • Du tager ansvar for egen ledelsesudvikling i samarbejde med din leder.
 • Du udviser synlig ledelse og deltager aktivt i ledelsesudvikling i NCC-regi.

Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat.
BEMÆRK: Vi kan desværre ikke håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail.
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303, som varetager samarbejdet med NCC i rekrutteringsprocessen. Vi ser frem til at høre fra dig.
Du kan læse mere om NCC på www.ncc.dk.


 

Ansøg nu

Job info

Firma

DeZignated ApS

Arbejdssted

Københavnsområdet, Arne Jacobsens Allé 15 2300 København S

Jobannoncen oprettet

03. december 2019

Jobannoncen udløber

28. januar 2020