Projektleder og facilitator til Energy Innovation Cluster

Midtjylland, Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg

Vil du projektlede grønne innovationsprojekter og samarbejder mellem virksomheder i energiindustrien indenfor energiproduktion, integration og energilagring? Så bliv en del af Danmarks klyngeorganisation, Energy Innovation Cluster.

Vil du være med til at sikre, at nye innovative løsninger finder vej til den danske energiindustri og derigennem bidrage til den grønne omstilling i Danmark? Vil du være med til at bygge bro imellem virksomheder i den etablerede industri og nye innovative virksomheder indenfor vindenergi, olie og gas, integration af vedvarende energi, energilagring og nye energiproduktionsteknologier? Hos Energy Innovation Cluster har vi brug for en stærk projektleder og facilitator, der kan opdrive, forme, facilitere og gennemføre konkrete innovationsprojekter med mange partnere og beslutningstagere involveret. Projekterne skal munde ud i nye innovative løsninger til gavn for den danske energiindustri.

Om stillingen Dine primære opgaver og arbejdsområder:

  •  Facilitere og proceslede igangværende innovationsprojekter imellem 2-4 virksomheder og videninstitutioner
  •  Identificere nye potentielle innovationsprojekter og være med til at sammensætte det rette team af samarbejdspartnere på tværs af industrien
  •  Fundraising af midler til kommende innovationsprojekter
  •  Holde overblik og sikre at projekterne når fra tegnebrættet og ud i industrien
  •  Formidle samarbejde mellem vores medlemmer, der både tæller virksomheder, myndigheder og forsknings- og uddannelsesinstitutioner

 

Dine kompetencer og profil

Som projektleder og facilitator er dine vigtigste kompetencer drive, gå-på-mod og nysgerrighed. Du bliver en del af et team af ildsjæle med høj faglighed, der alle brænder for at sikre, at nye og innovative løsninger finder vej ud i den danske energiindustri. Du skal være en problemløser af natur, opsøgende, selvstændig og initiativrig – og du skal ikke være bange for at blive kastet ud på dybt vand. Samarbejde, kommunikation og fokus på resultater er nøgleord i jobbet som projektleder og facilitator hos Energy Innovation Cluster. Vi forventer, at du har 2-3 års erhvervserfaring og en relevant faglig baggrund, gerne inden for energiområdet, procesledelse og forretningsudvikling. Energy Innovation Cluster arbejder efter de gængse principper for agil projektledelse sammenkoblet med erfaringer fra et utal at tidligere innovationsprojektforløb.

Vi tilbyder

Som projektleder hos Energy Innovation Cluster får du en unik mulighed for et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø med højt til loftet. Som projektleder hos Energy Innovation Cluster sikrer du den overordnde fremdrift på projekterne, mens projektdeltagerne udgør fagligheden og skaber projekternes indhold i tæt koordination med dig. Du vil komme til at arbejde tæt med nogle af Danmarks nøgleindustrier, hvor du igennem en alsidig projektportefølje og stringente innovationsprocesser vil få indsigt i de udfordringer og ideer til løsninger, som virksomhederne står overfor. Du får stor frihed i jobbet og stor medindflydelse på at forme dit arbejde inden for givne rammer og mål. I Energy Innovation Cluster arbejder vi med certificerede projektledere og tilbyder derfor løbende en SCRUM-certificering til vores projektledere. Du behøver ikke at være certificeret på forhånd.

Vi foretrækker at stillingen besættes på vores kontor i Silkeborg eller i Aalborg. Du vil i udgangspunktet få din daglige gang på vores kontorer, men vil i høj grad også være i dialog med vores medlemsvirksomheder og projektpartnere over hele landet. Rejseaktivitet er derfor en del af jobbet.

Om os

Energy Innovation Cluster er skabt af industrien for at styrke innovationen indenfor energi.Vi er Danmarks klyngeorganisation og innovationsnetværk for energiproduktion, og har været guldcertificeret klyngeorganisation siden 2009. Vi er en medlemsdrevet organisation med 270 medlemmer og fungerer som samlende innovationsplatform med en bestyrelse, der bl.a. består af Ørsted, Vestas, MHI Vestas, Siemens Gamesa, Bladt Industries og TOTAL E&P Danmark.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen som vores nye projektleder og facilitator, så kontakt Project Director, Christian Boysen (61 71 86 63) eller CEO Glenda Napier (42 14 91 74). . Stillingen ønskes besat fra marts 2020. Din daglige reference vil være til Project Director.

Send din ansøgning med CV til HR-assistent Mona Madsen, på e-mail: mom@eicluster.dk. Fristen for ansøgere er den 9. januar 2020. Skriv gerne i din ansøgning, om du søger i Silkeborg eller Aalborg.

 

Ansøg via e-mail

Job info

Firma

Fonden Energy Innovation Cluster

E-mail

mom@eicluster.dk

Arbejdssted

Midtjylland, Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg

Jobannoncen oprettet

03. december 2019

Jobannoncen udløber

09. januar 2020