ScanPeople søger en Customer Care Agent til ASKO

Københavnsområdet, 2600 Glostrup

Brænder du for support og ikke mindst kontakten med andre mennesker? Er du godtil at kommunikere og sætte dig ind i kundens problem? – og bevarer du fokus ipressede situationer? Hvis ja, så er du måske ASKO’s nye Customer Care Agent, somScanPeople søger på vegne af virksomheden, der er beliggende i Glostrup.

Som Customer Care Agent hos premium brandet ASKO, har du dagligt kontakt til både interne- og eksterne interessenter. Når kunder og teknikere ringer ind med tekniske problemer/spørgsmål, er det din primære opgave at besvare og vejlede på bedste vis. Du evner at sætte dig ind i kundens/teknikerens problem, og forstår at yde en sublim service da ASKO er et premium brand.

Det er derfor vigtigt, at du er engageret og er en dygtig kommunikatør – både ansigt til ansigt, men også via telefon og mail. I det travle miljø er det væsentligt, at du trives med at håndtere tekniske problemstillinger samt at yde premium service. Du bliver selvfølgelig sat ordentligt ind i opgaverne, men det forventes, at du har gå-på-mod og kan arbejde selvstændigt. 

DIN PROFIL

 • Du har tidligere erfaring med kundeservice fra et tilsvarende job – gerne inden for den tekniske branche.
 • Du har interesse for teknik og reservedele – kendskab til ASKO’s produkter er en fordel, men ikke et krav.
 • Du kan begå dig på engelsk – både i skrift og tale (koncernsproget er engelsk).
 • Du har lyst til at lære mere inden for kundeservicefaget.
 • Du er en positivt indstillet mand/kvinde, der elsker at hjælpe folk, og gøre en forskel for kundernes hverdag.
 • Du er en god kommunikatør – og en passioneret teamplayer, som også evner at arbejde selvstændigt til tider.
 • Du er en ansvarlig og proaktiv medarbejder.
 • Du er erfaren i brugen af Microsoft Office – Word, Excel etc. og gerne et ERP-system.

ASKO TILBYDER

 • En attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer og erfaring.
 • Sundhedsforsikring samt pensions- og frokostordning.
 • Et spændende job i en veletableret international virksomhed.
 • Uformelt arbejdsmiljø med engagerede og passionerede kolleger.
 • En solid oplæring samt introduktion til produktporteføljen.

ANSØGNING Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og kalder løbende til samtaler. Vi venter på den rette kandidat, men send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Søg jobbet, ved at klikke på den linket nedenunder. Via linket skal du indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV. 

http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=11350OBS: Har du allerede registreret dig i vores database, skal du blot loggeind og tilføje jobkoden 11350 for at søge jobbet. 

OM ASKO ASKO er et globalt premium brand med skandinaviske rødder, hvor alle produkter fremstilles efter de højeste kvalitetsstandarder.

Om end produkterne benyttes i privaten eller på et professionelt plan, så bygges produkterne på samme måde. ASKO er sammen med Gorenje Group i dag ejet af kinesiske Hisense. I dag er ASKO et internationalt mærke med et komplet udvalg af effektive vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner.

ASKOs hårde hvidevarer udfører et flot rengøringsarbejde med en brøkdel af vand, elektricitet og vaskemiddel i forhold til andre maskiner. Hver komponent er konstrueret i stål i stedet for plastik, hvor end det er muligt.Læs mere om ASKO på www.asko.dk, www.gorenjegroupnordic.com og www.gorenje.dk

OM SCANPEOPLE ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde.

Vores succes som servicevirksomhed afhænger af et godt og effektivt samspil mellem os, vores kunder og vores kandidater.

Vi besidder et vidtrækkende netværk og suppleret med en god solid teoretisk og praktisk baggrund, sikrer vi den bedste service og kvalitet til alle vi er i berøring med.

Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere med en bred erfaring indenfor vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement.

Vi har med ScanPeoples blå division specialiseret os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma.

Vi har med ScanPeoples grønne division specialiseret os i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.Yderligere information findes på: www.scanpeople.dk

Ansøg nu

Job info

Firma

SCANPEOPLE ApS

Hjemmeside

www.scanpeople.dk

Kontaktperson

Rikke Jakobsen eller Brian Jørgensen

E-mail

info@scanpeople.dk

Telefon nummer

4331 0071

Arbejdssted

Københavnsområdet, 2600 Glostrup

Jobannoncen oprettet

03. december 2019

Jobannoncen udløber

11. december 2019