Værktøjsmagerlærling

Københavnsområdet, Lautrupvang 15, 2750 Ballerup
Vil du arbejde med at udvikle eksperimentelle faciliteter til fremtidens ingeniører? Har du lyst til at blive del af en organisation, der drives af faglig nysgerrighed og ønsker at afprøve teknologiers muligheder? Så har vi lige nu en spændende læreplads som værktøjsmager!

Laboratorierne på DTU Diplom, Design Build Lab, er af højeste standard, og de spiller en vigtig rolle i undervisningen af diplomingeniørerne. Du kommer til at arbejde under de bedste laboratorieforhold med adgang til den nyeste teknologi, som er i fortsat udvikling. Her er eksperimentelt arbejde og faglig udvikling er dagligdag, når 20 ingeniørassistenter og 3 lærlinge bidrager til undervisningen på DTU's diplomingeniøruddannelser i alt fra højspændingslab, sundhedslab og betonlab til metalbearbejdning og testlab.

Diversitet, eksperimenter og ny teknologi Diversiteten i vores opgaver er stor, og dagligdagen spænder fra drift og vedligehold til udviklingsprojekter sammen med studerende og undervisere. Du vil opleve en hverdag, hvor du har et tæt samarbejde med ingeniørstuderende, videnskabeligt personale og kollegaerne i afdelingen. Vi prioriterer samarbejde og fællesskab, fordi vi tror på, at vi sammen leverer de bedste løsninger. Hver dag er både sjov og udfordrende - og du vil mærke, at du arbejder på et teknisk eliteuniversitet. Vi arbejder med CNC og tester, hvad vi kan få maskinerne til at producere, og vi arbejder manuelt, når vi skal have de grundlæggende færdigheder på plads.

Når vi undersøger teknologiens potentiale udfordrer vi også vores egen faglighed, f.eks. når vi fremstiller alsidige komponenter, indgår i udviklingsprojekter eller udvikler nye opstillinger til undervisningen. For at trives er det vigtigt, at du har en nysgerrig tilgang. Du bliver en del af et meget dynamisk team af faglige specialister, der både arbejder individuelt og tværfagligt sammen. Vi er alle dybt faglige og motiveres af eksperimentelt arbejde og samarbejdet med de studerende.

Ambitiøs og motiveret af at lære

Vi er ambitiøse på vegne af vores ingeniørstuderendes uddannelse, vores medarbejdere og selvfølgelig også vores lærlinge. Vi forventer derfor, at:
  • Du har flair for maskiner, programmering og ny teknologi
  • Du er åben, ansvarlig og omstillingsparat
  • Du har gennemført grundforløbet
  • Du er EUX
  • Du behersker dansk i skrift og tale

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for Ingeniørassistenter og forskningsteknikere ved forskningsinstitutioner mv., forskningsteknikere ved Risø DTU og Dansk Dekommissionering samt konsulenter i Arbejdstilsynet.

Arbejdstiden er på 37 timer per uge (inklusiv frokostpause) samt flekstid. Der forventes fleksibilitet i forhold til arbejdstid, men den vil sædvanligvis ligge mellem kl. 8-17. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 19. december 2020. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Malene Kirstine Holst på malho@dtu.dk eller 9351 1571.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 11.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.
Ansøg nu

Job info

Firma

DTU Diplom

Hjemmeside

http://www.dtu.dk

Telefon nummer

93511838

Arbejdssted

Københavnsområdet, Lautrupvang 15, 2750 Ballerup

Jobannoncen oprettet

05. december 2019

Jobannoncen udløber

19. december 2020